Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

The Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revenge Eco Warrior Deodorant helt naturlig och "eco-friendly" deodorant gjord så du ska lukta gott hela dagen. Spetsad med den klassiska Bluebeards Revenge-doften kan du lukta gott med en "eco-warriors" samvete. Bör ej användas på skadad hud...
69:-
Exkl moms:55:-
The Bluebeards Revenge Barber Bundle Kit är ett komplett startkit för dig som vill prova på rakning med shavette. Eftersom kitet levereras snyggt förpackat i en presentkartong lämpar sig produkten även utmärkt att ge bort som gåva. Kitet inehåller: Luxury Shaving Cream 100 ml En fylli..
695:-
Exkl moms:556:-
The Bluebeards Revenge Beard Oil Classic Blend är en skäggolja med en klassisk herrdoft. Den mjukgör skäggstråna och återfuktar skäggbotten med en unik mix av närande oljor, bland annat vindruvskärneolja, olivolja och solrosolja. Användning Appliceras efter rengöring av ansikte och skägg. Ta några..
149:-
Exkl moms:119:-
The Bluebeards Revenge Beard Oil Cuban Blend är en skäggolja med en doftblandning inspirerad av karibien. Den mjukgör skäggstråna och återfuktar skäggbotten med en unik mix av närande oljor, bland annat vindruvskärneolja, olivolja och solrosolja. Användning Appliceras efter rengöring av ansikte ..
149:-
Exkl moms:119:-
The Bluebeards Revenge Corsair Super Badger Rakborste är en tät och mjuk rakborste av äkta grävlingshår i Super Badger-kvalitet, tillverkad av Progress Vulfix vilka är en av de äldsta tillverkarna av rakborstar i världen. Borstdiameter 50 mm Borstlängd 50 mm Handtagsdiameter 35 mm Fullängd 100 m..
599:-
Exkl moms:479:-
The Bluebeards Revenge Cut-Throat Shavette är en stilren, klassisk shavette som använder vanliga dubbeleggade rakblad som bryts på mitten, alternativt enkeleggade rakblad. På så sätt får du en rakkniv som du inte behöver strigla och som därmed ständigt är vass. Observera att det i förpackningen..
149:-
Exkl moms:119:-
The Bluebeards Revenge Dubbeleggade Rakblad är rakblad för säkerhetsrakhyvel och shavette i rostfritt stål. ..
35:-
Exkl moms:28:-
The Bluebeards Revenge Luxury Shaving Cream 100ml är en rakkräm med tydlig doft som ger ett rikt och fylligt lödder. Förutom att underlätta rakningen genom att minimera risken för sveda och utslag så reducerar även krämen skäggväxten. ..
129:-
Exkl moms:103:-
En enkel och elegant sax för både mustasch och skägg från The Bluebeards Revenge. Saxen är tillverkad i rostfritt stål och har en rundad spets...
99:-
Exkl moms:79:-
The Bluebeards Revenge Post Shave Balm verkar lugnande och närande på huden efter rakning. Balmen innehåller både trollhassel och aloe vera. Som de flesta av The Bluebeards Revenges produkter innehåller den även Decelerine som reducerar skäggväxten på sikt.     ..
179:-
Exkl moms:143:-
The Bluebeards Revenge Pre-Shave Oil 125ml är en exklusiv rakolja som appliceras innan rakningen och hjälper din rakhyvel att glida mjukt och försiktigt mot huden. Oljan verkar även vårdande mot huden. ..
129:-
Exkl moms:103:-
Enligt brittiska The Bluebeards Revenge är "scimitar" den ultima säkerhetsrakhyveln. Den har en snygg, stilrent design med laserkromad yta och ett huvud prytt med The Bluebeards Revenges logotyp. Huvudet har stängd kam ("closed comb") vilket passar de flesta skäggtyper.  Till säkerhetsrakhyv..
495:-
Exkl moms:396:-
The Bluebeards Revenge Shaving Solution är en sorts rakgel som ger ett rikt och krämigt lödder. Produkten minskar friktionen mellan hud och rakhyvel och erbjuder därmed en smidig och enkel rakning. Gelen doftar av bl.a.  bergamot, jasmine, mysk och sandelträ...
129:-
Exkl moms:103:-
Visar 1 till 13 av 13 (1 Sidor)