Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Refilltvålar

Refilltvålarna säljs utan förvaringsskål och passar ofta perfekt när du tidigare köpt en skål där tvålen tagit slut. Många tvålar passar även till de porslinsskålar du köper separat, exempelvis från Mühle.
Varumärke: D.R. Harris
En raktvål i från brittiska D.R. Harris som passar skålarna av både bok och mahogny. Produkten ingår i Almond-sortimentet vilket innebär att den har en doft av mandel. Raktvålen är av mycket hög kvalitet och underlättar rakningen genom att mjukgöra skägget. ..
139:-
Exkl moms:111:-
Varumärke: D.R. Harris
En raktvål i från brittiska D.R. Harris som passar skålarna av både bok och mahogny. Produkten ingår i Arlintgon-sortimentet och har en uppfriskande- och lätt doft av citrus och ormbunke. Raktvålen är av mycket hög kvalitet och underlättar rakningen genom att mjukgöra skägget.  Detta är en r..
139:-
Exkl moms:111:-
Varumärke: D.R. Harris
En raktvål i från brittiska D.R. Harris som passar skålarna av både bok och mahogny. PRaktvålen har en doft av lavender, är av mycket hög kvalitet och underlättar rakningen genom att mjukgöra skägget.  Detta är en refilltvål. Tvålen går även att köpa med tillhörande träskål av antingen ..
139:-
Exkl moms:111:-
Varumärke: D.R. Harris
En raktvål i från brittiska D.R. Harris som passar skålarna av både bok och mahogny. Produkten ingår i Marlborough-sortimentet och har en subtil doft av skog, med inslag av ceder och sandelträ. Raktvålen är av mycket hög kvalitet och underlättar rakningen genom att mjukgöra skägget.  De..
139:-
Exkl moms:111:-
Varumärke: D.R. Harris
En raktvål i från brittiska D.R. Harris som passar skålarna av både bok och mahogny. Produkten ingår i Sandalwood-sortimentet och har en doft av sandelträ samt exotiska och kryddiga toner av bl.a. eukalyptus, kamfer och vetiver. Raktvålen är av mycket hög kvalitet och underlättar rakningen geno..
139:-
Exkl moms:111:-
Varumärke: D.R. Harris
En raktvål i från brittiska D.R. Harris som passar skålarna av både bok och mahogny. Tvålen ingår i Windsor-sortimentet vilket innebär att den har en komplex doft av citrus och grapefrukt, som sedan mognar till toner av svartpeppar och vetiver. Raktvålen är av mycket hög kvalitet och underlätta..
139:-
Exkl moms:111:-
Varumärke: Mühle
Raktvål från tyska Mühle i refill-variant, med aloe vera speciellt avsedd för dig med känslig hud. Raktvålen arbetas tillsammans med en rakborste upp till ett fyllig lödder som när det appliceras på huden gör att rakhyveln glider lätt och orsakar minimal irritation. Mühles raktvålar är tillverkade e..
79:-
Exkl moms:63:-
Varumärke: Mühle
Raktvål från tyska Mühle i refill-variant, med doft av sandelträ, perfekt för dig med normal eller torr hud. Raktvålen arbetas tillsammans med en rakborste upp till ett fyllig lödder som när det appliceras på huden gör att rakhyveln glider lätt och orsakar minimal irritation. Mühles raktvålar är til..
79:-
Exkl moms:63:-
Varumärke: Mühle
Raktvål från tyska Mühle i refill-variant, doft av havtorn samt toner av lime och apelsin. Raktvålen arbetas tillsammans med en rakborste upp till ett fyllig lödder som när det appliceras på huden gör att rakhyveln glider lätt och orsakar minimal irritation. Mühles raktvålar är tillverkade enli..
79:-
Exkl moms:63:-
Varumärke: Osma Laboratoires
En lyxig raktvål från Osma Tradtion. Tvålen innehåller mer än 99% naturliga ingredienser och baseras på vegetabiliska oljor samt sheasmör som mjukgör din hud och förbättrar rakhyveln glid.  Tvålen arbetas upp till ett mjukt och tjockt lödder med hjälp av en rakborste. Detta är en refilltvål ..
169:-
Exkl moms:135:-
Varumärke: Tabac
Denna klassiska raktvål från TABAC Original ger ett lyxigt lödder med doft av lavendel, svartpeppar, citron och mysk. Tvålen passar i TABACs egna porslinsskål. Tvålen arbetas upp till ett skummande lödder med rakborste och arbetas sedan in i huden mellan skäggstråna. Detta underlättar din rakning..
129:-
Exkl moms:103:-
Varumärke: Tabac
Det här är en "refill-tvål" till produkten TABAC Original Raktvål Stift 100g och alltså avsedd för att fylla på en tom stiftbehållare med. Vi säljer även tvålen med en tillhörande porslinsskål för den som föredrar det utförandet.  Raktvålen har en mild ton med dofter av svartpeppar, mys..
89:-
Exkl moms:71:-
Visar 1 till 12 av 12 (1 Sidor)