Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR.

Rakskum

Rakskum är anpassat för dig med liten- till normal skäggväxt och appliceras på huden för att minska friktionen. Applicera rakskummet på vått skägg en liten stund innan du påbörjar rakningen, på så sätt hinner det verka. Kom ihåg att alltid skaka flaskan eller burken innan du trycker ut rakskummet.  

Varumärke: Gillette
Foam Sensitive är ett rakskum från Gillette Series, framtagen för känslig hud och innehåller aloe vera!  ..
49:-
Exkl moms:39:-
Pino Silvestre Sensitive Shaving Foam 300ml
Nyhet
Varumärke: Pino Silvestre
Pino Silvestre "SHAVE MASTER" Sensitive Shaving Foam är ett klassiskt raklödder i aerosolflaska som passar dig med känslig hy. Raklöddret masseras in i ansiktet med händerna eller med hjälp av rakborste. Doften är en blandning av citrus, kryddor och trä. Toppnoter: Bergamott, citron, pomerans ..
79:-
Exkl moms:63:-
Proraso Shaving Foam Green Tea & Oat 50ml
Nyhet
Varumärke: Proraso
Ett mycket fylligt rakskum från italienska Proraso, här i smidigt reseformat. En flaska som enkelt ryms i den lilla necessären. Rakskummet innehåller havreextrakt och lugnar och återfuktar huden samt grönt te som innehåller naturliga antioxidanter. Produkten innehåller inga artificiella ämnen och lä..
35:-
Exkl moms:28:-
Varumärke: Proraso
Ett mycket fylligt rakskum från italienska Proraso. Rakskummet innehåller eucalyptusolja och mentol vilket ger den en uppfriskande effekt på huden. Innehåller inga artificiella ämnen.Produkten rekommenderas varmt av oss på Timetoshave.se!..
39:-
Exkl moms:31:-
Proraso Shaving Foam Menthol & Eucalyptus 50ml
Nyhet
Varumärke: Proraso
Ett mycket fylligt rakskum från italienska Proraso, här i smidigt reseformat. En flaska som enkelt ryms i den lilla necessären. Rakskummet innehåller eucalyptusolja och mentol vilket ger den en uppfriskande effekt på huden. Innehåller inga artificiella ämnen.Produkten rekommenderas varmt av oss på T..
35:-
Exkl moms:28:-
Recipe for men Ultra Sensitive Shaving Foam 100ml
Nyhet
Varumärke: Recipe for men
Ultra Sensitive Shaving Foam är en del av "Logical skincare"-serien från Recipe for men. Det är ett extra milt rakskum utvecklat för  optimalt resultat vid rakning med hyvel. Det rika löddret lufter och mjukar upp skäggstubben för närmare och mer bekväm rakning. Den lugnande formuleringen motve..
99:-
Exkl moms:79:-
Varumärke: Tabac
Detta raklödder har samma pH-värde som huden, vilket gör det extremt skonsamt för speciellt torr och känslig hy. Du trycker enkelt ut skummet i din hand, till dina fingertoppar och applicerar det på skägget, där det utvecklar sin kvalitet. Underbara dofter av citron, svartpeppar, lavendel och mysk. ..
119:-
Exkl moms:95:-
Visar 1 till 7 av 7 (1 Sidor)