Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Rakknivar

För tillfällett säljer vi enbart shavetter från tyska Dovo Solingen, du finner dem  nedan.

Varumärke: Dovo Solingen
I förpackningen medföljer: - Dovo Shavette - Bladhållare för korta rakblad - Ett dubbeleggat rakblad från Merkur Shavetten är ett alternativ till den vanliga rakkniven och använder sig av utbytbara blad. Dovo Shavette Aluminum / Stainless Steel är tillverkad i aluminum med ett handtag av borst..
429:-
Exkl moms:343:-
Varumärke: Dovo Solingen
I förpackningen medföljer:- Dovo Shavette- Bladhållare för korta rakblad- Ett dubbeleggat rakblad från Merkur Shavetten är ett alternativ tilld en vanliga rakkniven och använder sig av utbytbara blad. Dovo Shavette Blue Aluminum är tillverkad i aluminum och har ett handtag av svart plast.  ..
349:-
Exkl moms:279:-
Varumärke: Dovo Solingen
I förpackningen medföljer: - Dovo Shavette - Två bladhållare för korta rakblad - Ett dubbeleggat rakblad från Merkur (som bryts på mitten)  Shavetten är ett alternativ till den vanliga rakkniven och använder sig av utbytbara blad. Dovo Shavette Polished Stainless Steel är tillverkad i po..
359:-
Exkl moms:287:-
Varumärke: Dovo Solingen
I förpackningen medföljer:- Dovo Shavette- Bladhållare för korta rakblad- Ett dubbeleggat rakblad från Merkur Shavetten är ett alternativ tilld en vanliga rakkniven och använder sig av utbytbara blad. Dovo Shavette Svart/Silver är tillverkad i aluminum och har ett handtag av plast.  Shave..
329:-
Exkl moms:263:-
Varumärke: Feather
Feather Artist Club DX ACD-N är en fantastisk rakkniv som används tillsammans med utbytbara rakblad från Feather. Gummihandtaget möjliggör ett utmärkt grepp och hela kniven tål rengöring både med kokande vatten och etanol. Utöver det greppvänliga skaftet är kniven tillverkad i rostfritt stål som tål..
2 199:-
Exkl moms:1 759:-
Feather Artist Club DX ACD-R Shavette Feather Artist Club DX ACD-R Shavette
Slut i lager
Varumärke: Feather
Feather Artist Club DX ACD-N är en fantastisk rakkniv som används tillsammans med utbytbara rakblad från Feather. Kniven har ett böjbart skaft i plast, och ett utmärkt grepp. Hela kniven tål rengöring både med kokande vatten och etanol. Utöver det greppvänliga skaftet är kniven tillverkad i rostfrit..
2 199:-
Exkl moms:1 759:-
Varumärke: Feather
Feather Artist Club DX ACD-RW Wood Handle är en exklusiv rakkniv som används tillsammans med utbytbara rakblad från Feather. Kniven har ett böjbart träskaft i teak, och ett utmärkt grepp. Hela kniven tål rengöring både med kokande vatten och etanol. Utöver det greppvänliga skaftet är kniven tillverk..
2 899:-
Exkl moms:2 319:-
Varumärke: Feather
Feather Artist Club SS ACS-NB är en shavette utan böjbart skaft som används tillsammans med utbytbara rakblad från Feather. Skaftet är tillverkat i silikon och ligger bra i handen. Shavetten tål rengöring både med kokande vatten och etanol. Utöver det greppvänliga skaftet är kniven tillverkad i rost..
1 199:-
Exkl moms:959:-
Varumärke: Feather
Feather Artist Club SS ACS-NB är en shavette med böjbart skaft som används tillsammans med utbytbara rakblad från Feather. Skaftet är tillverkat i syntetisk harts och ligger bra i handen. Shavetten tål rengöring både med kokande vatten och etanol. Utöver det greppvänliga skaftet är kniven tillverkad..
1 199:-
Exkl moms:959:-
Varumärke: Feather
Feather Artist Club SS ACS-RSW Scotch Wood är en exklusiv rakkniv som används tillsammans med utbytbara rakblad från Feather. Kniven har ett böjbart träskaft i ädelträ, och ett utmärkt grepp. Utöver det greppvänliga skaftet är kniven tillverkad i rostfritt stål som tål både kemikalier och motstår ro..
1 399:-
Exkl moms:1 119:-
Varumärke: Proraso
Denna shavette från italienska Proraso är lika vacker som den ger en nära och behaglig rakning. Handtaget i valnötsträ är graverat med Prorasos logotyp och ligger bra i handen. En shavette är en rakkniv där du byter rakblad i form av vanliga dubbeleggade rakblad som bryts på mitten, alternativt enke..
595:-
Exkl moms:476:-
The Bluebeards Revenge Cut-Throat Shavette är en stilren, klassisk shavette som använder vanliga dubbeleggade rakblad som bryts på mitten, alternativt enkeleggade rakblad. På så sätt får du en rakkniv som du inte behöver strigla och som därmed ständigt är vass. Observera att det i förpackningen..
149:-
Exkl moms:119:-
Varumärke: The Goodfellas' Smile
I förpackning ingår förutom shavetten även en tygficka för förvaring, samt 5 stycken dubbeleggade rakblad av märket Feather. Vendetta är en kvalitetsshavette från det italienska märket The Goodfella's Smile. Den är tillverkat i tjockt rostfritt stål och väger 50 gram. Shavetten passar med vanli..
399:-
Exkl moms:319:-
Varumärke: The Goodfellas' Smile
I förpackning ingår förutom shavetten även en tygficka för förvaring, samt 5 stycken dubbeleggade rakblad från märket Derby. Abysso är en shavette från det italienska märket The Goodfella's Smile. Den har ett böjbart handtag i plast, och är tillverkad i stål med en teflonbeläggning för att motv..
179:-
Exkl moms:143:-
Varumärke: The Goodfellas' Smile
I förpackning ingår förutom shavetten även en tygficka för förvaring, samt 5 stycken dubbeleggade rakblad från märket Derby. Inferno är en shavette från det italienska märket The Goodfella's Smile. Den har ett böjbart handtag i plast, och är tillverkad i stål med en teflonbeläggning för att mot..
179:-
Exkl moms:143:-
Visar 1 till 15 av 15 (1 Sidor)