Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Säkerhetsrakhyvlar

Säkerhetsrakhyvel, dubbelbladshyvel eller safety razor är tre olika namn på denna klassiska typ av rakhyvel som inte bara ger ett bättre resultat än nyare systemhyvlar, utan dessutom är mer ekonomiska. Här på Timetoshave.se säljer vi en prisvärd säkerhetsrakhyvel från Shaving Factory samt klassiska kvalitetshyvlar från tyska Merkur Soligen och Mühle. 

Feather AS-D2 Stainless Säkerhetsrakhyvel Feather AS-D2 Stainless Säkerhetsrakhyvel
Rekommenderas
Varumärke: Feather
Rakhyveln AS-D2 från japanska Feather är en högkvalitativ rakhyvel i tre delar, perfekt för dig som söker något alldeles extra. Säkerhetsrakhyveln är att betrakta som en av de mest avancerade traditionella hyvlarna på marknaden, och är noggrant framtagen för att ligga bra i handens samtidigt som den..
2 099:-
Exkl moms:1 679:-
Feather AS-D2S Stainless Säkerhetsrakhyvel med ställ Feather AS-D2S Stainless Säkerhetsrakhyvel med ställ
Rekommenderas
Varumärke: Feather
Rakhyveln AS-D2S från japanska Feather är en högkvalitativ rakhyveln i tre delar, perfekt för dig som söker något alldeles extra. Säkerhetsrakhyveln är att betrakta som en av de mest avancerade traditionella hyvlarna på marknaden, och är noggrant framtagen för att ligga bra i handens samtidigt som d..
2 699:-
Exkl moms:2 159:-
Feather Popular Säkerhetsrakhyvel Feather Popular Säkerhetsrakhyvel
Bästsäljare
Varumärke: Feather
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Feather Popular även två (2) rakblad från Feather. En traditionell säkerhetsrakhyvel från japanska Feather. Ett privärt val för nybörjaren som vill prova på rakning med safety razor. Rakhyveln är utrustad med en så kallad "butterfly"-funktion som gör det..
169:-
Exkl moms:135:-
Varumärke: Feather
Rakhyveln WS-D2S från japanska Feather är en högkvalitativ rakhyveln i tre delar, perfekt för dig som söker något alldeles extra. Säkerhetsrakhyveln är att betrakta som en av de mest avancerade traditionella hyvlarna på marknaden, och är noggrant framtagen för att ligga bra i handens samtidigt som d..
3 899:-
Exkl moms:3 119:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur 41C även ett (1) rakblad från Merkur. Merkur 41C är en modell skapad ör att efterlikna den klassiska rakhyveln från Gillette som lanserades 1904. Skaftet är sexkantigt, och har en diamantmönstrad utsmyckning. Huvudet har en helt öppen kam (open ..
319:-
Exkl moms:255:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur 42C även ett (1) rakblad från Merkur. Merkur 42C är en rakhyvel med stäng kam och ett skaft skapat för att efterlikna det på Gillettes klassiska rakhyvel som lanserades 1904. Skaftet är sexkantigt, och har en diamantmönstrad utsmyckning. Huvudet..
319:-
Exkl moms:255:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur 23C även ett (1) rakblad från Merkur. Merkur 23C är en säkerhetsrakhyvel från Merkur Solingen med extra långt handtag. Hyveln är av hög kvalitet, har en stängd kam och passar både nybörjaren och den erfarne.  ..
359:-
Exkl moms:287:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur 37C även ett (1) rakblad från Merkur. Merkur 37C är en mer avancerad säkerhetsrakhyvel än de allra flesta. Med sitt sneda rakhuvud (slant bar) är den utformad för att skära av skäggstråna genom att glida längs med dem. Detta gör att 37C Slant Ba..
429:-
Exkl moms:343:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur 46C även ett praktiskt läderfodral av hög kvalitet, samt ett 10-pack rakblad från Merkur. Merkur 46C är en säkerhetsrakhyvel från tyska Merkur Solingen av hög kvalitet som med enkelhet plockas isär för att ta så liten plas som möjligt. Prod..
729:-
Exkl moms:583:-
Merkur 933 Reserakhyvel / Säkerhetsrakhyvel Merkur 933 Reserakhyvel / Säkerhetsrakhyvel
Nyhet
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur 933 även ett (1) rakblad från Merkur. Merkur 985 är en säkerhetsrakhyvel perfekt för resan från Merkur Solingen med stängd kam. Hyveln är av hög kvalitet och levereras tillsammans med en litet praktiskt läderfodral. Den har en stängd kam vilket ..
399:-
Exkl moms:319:-
Merkur 985 Reserakhyvel / Säkerhetsrakhyvel Merkur 985 Reserakhyvel / Säkerhetsrakhyvel
Slut i lager
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur 985C även ett (1) rakblad från Merkur. Merkur 985 är en säkerhetsrakhyvel perfekt för resan från Merkur Solingen med öppen kam. Hyveln är av hög kvalitet och levereras tillsammans med en litet praktiskt läderfodral. Den har en öppen kam vilket g..
399:-
Exkl moms:319:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur Futur även ett (1) rakblad från Merkur Det här är en guldpläterad variant av rakhyveln Merkur Futur (även kallad Merkur Futur 700) som är en avancerad säkerhetsrakhyvel i toppklass tillverkad av tyska Merkur Solingen. Med Merkur Futur har d..
899:-
Exkl moms:719:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur Futur även ett (1) rakblad från Merkur Merkur Futur (även kallad Merkur Futur 700) är en avancerad säkerhetsrakhyvel i toppklass tillverkad av tyska Merkur Solingen. Med Merkur Futur har du möjlighet att ställa in vinkeln (1-6) på rakbladet och ..
739:-
Exkl moms:591:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur 33C även ett (1) rakblad från Merkur. Merkur 33C är en säkerhetsrakhyvel (safety razor) från tyska Merkur Solingen. Modellen har samma huvud men ett något mindre skaft än den stora klassikern på marknanden idag: Merkur 34C. Hyveln är av hög kval..
319:-
Exkl moms:255:-
Merkur HD 34C Säkerhetsrakhyvel Merkur HD 34C Säkerhetsrakhyvel
Bästsäljare -14 %
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur 34C även ett (1) rakblad från Merkur. Merkur 34C är en säkerhetsrakhyvel (safety razor) från tyska Merkur Solingen. Modellen är den stora klassikern på marknanden idag, mycket tack vare dess höga kvalitet kombinerat med ett lågt pris. Hyveln är ..
369:- 429:-
Exkl moms:295:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur 34G även ett (1) rakblad från Merkur. Merkur 34G är en guldpläterad variant av den populära säkerhetsrakhyvel Merkur 34C från tyska Merkur Solingen. Modellen är den stora klassikern på marknanden idag, mycket tack vare dess höga kvalit..
529:-
Exkl moms:423:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur 38C även ett (1) rakblad från Merkur.  Merkur 38C är en säkerhetsrakhyvel från tyska Merkur Solingen. Modellen är nära släkt med den stora klassikern på marknanden idag, Merkur 34C, men har utrustats med ett längre skaft vilket ger den en s..
479:- 519:-
Exkl moms:383:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur 47C även ett (1) rakblad från Merkur. Merkur 47 är en säkerhetsrakhyvel från tyska Merkur Solingen. Den oerhört stiliga modellen har Merkurs klassiska rakhuvud, som återfinns på bl.a. Merkur 34C, och ett långt skaft som är räfflat för perfekt gr..
499:-
Exkl moms:399:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur Progress 105mm även ett (1) rakblad från Merkur.  Merkur Progress 105mm är en säkerhetsrakhyvel från tyska Merkur Solingen. Modellen är mycket populär och tillåter möjligheten att ställa in 6 olika nivåer, för att på så sätt anpassa hyveln ..
699:-
Exkl moms:559:-
Varumärke: Merkur Solingen
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Merkur Progress 75mm även ett (1) rakblad från Merkur.  Merkur Progress 75mm är en säkerhetsrakhyvel från tyska Merkur Solingen. Modellen är mycket populär och tillåter möjligheten att ställa in 6 olika nivåer, för att på så sätt anpassa hyveln ti..
569:-
Exkl moms:455:-
Varumärke: Mühle
Nyhet från Mühle! I förpackningen ingår förutom rakhyveln även ett (1) rakblad från Mühle. "COMPANION" är en säkerhetsrakhyvel i unisex-modell, särskilt framtagen för rakning av både ansikte, kropp och huvud. En perfekt rakhyvel för dig som både är ekonomiskt och EKO-medvetet lagd! Rakhyve..
439:-
Exkl moms:351:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R94 även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R94 från tyska Mühles ROCCA-serie. Denna rakhyvel har en stängd kam (closed comb) vilket passar majoriteten av alla skäggtyper. Aggressiviteten ligger någonstan mitt emellan Mühles klassiska R89 (..
999:-
Exkl moms:799:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R95 även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R95 från tyska Mühles ROCCA-serie. Denna rakhyvel har en stängd kam (closed comb) vilket passar majoriteten av alla skäggtyper. Aggressiviteten ligger någonstan mitt emellan Mühles klassiska R89 (..
1 099:-
Exkl moms:879:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R96 även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R96 från tyska Mühles ROCCA-serie. Denna rakhyvel har en stängd kam (closed comb) vilket passar majoriteten av alla skäggtyper. Aggressiviteten ligger någonstan mitt emellan Mühles klassiska R89 (..
999:-
Exkl moms:799:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R96JET även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R96JET från tyska Mühles ROCCA-serie. Hyveln är tillverkad i rostfritt stål med en DLC-coating som färgar skaftet svart.  Denna rakhyvel har en stängd kam (closed comb) vilket passar major..
1 299:-
Exkl moms:1 039:-
Varumärke: Mühle
En säkerhetsrakhyvel från Mühle i RYTMO-serien. Rakhyveln har stängd kam, vilket passar de allra flesta skäggtyper. Det finns även rakborstar och ställ i samma serie, och själva skaftet går att köpa som Gillette Fusion- eller Gillette Mach3-hyvel också. ..
499:-
Exkl moms:399:-
Varumärke: Mühle
En säkerhetsrakhyvel från Mühle i RYTMO-serien. Rakhyveln har stängd kam, vilket passar de allra flesta skäggtyper. Det finns även rakborstar och ställ i samma serie, och själva skaftet går att köpa som Gillette Fusion- eller Gillette Mach3-hyvel också. ..
499:-
Exkl moms:399:-
Varumärke: Mühle
En säkerhetsrakhyvel från Mühle i RYTMO-serien. Rakhyveln har stängd kam, vilket passar de allra flesta skäggtyper. Det finns även rakborstar och ställ i samma serie, och själva skaftet går att köpa som Gillette Fusion- eller Gillette Mach3-hyvel också. ..
499:-
Exkl moms:399:-
Varumärke: Mühle
Ett fantastiskt fint rakset från tyska Mühle! I denna förpackning får du allt du behöver för en underbar rakning med Mühles kvalitativa sortiment.Förpackningen innehåller:Mühle Sophist Rakborste med Silvertip Badger 23mm (93P84)Mühle Sophist Rakhyvel med stängd kam (R84SR)Mühle Sophist Ställ för Rak..
2 899:-
Exkl moms:2 319:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R101 även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R101 från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel med öppen kam som ger en aggresiv rakning och är perfekt för dig med grov skäggväxt. Denna rakhyvel finns i två utformningar, R101 med öppen kam (ope..
429:-
Exkl moms:343:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R103 även ett (1) rakblad från Mühle. Modellen R103 från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel med öppen kam som ger en aggresiv rakning och är perfekt för dig med grov skäggväxt.Denna rakhyvel finns i två utformningar, R103 med öppen kam (open comb/t..
429:-
Exkl moms:343:-
Mühle Traditional R106 Rakset Presentförpackning Mühle Traditional R106 Rakset Presentförpackning
Beställningsvara (14 dagar)
Varumärke: Mühle
Ett fantastiskt fint rakset från tyska Mühle! I denna förpackning får du allt du behöver för en underbar rakning med Mühles kvalitativa sortiment.Förpackningen innehåller:Mühle Traditional Silvertip Badger Svart RakborsteMühle R106 RakhyvelMuhle Rakhanduk (1 styck)Mühle Rakblad 10-packSamtliga produ..
1 199:-
Exkl moms:959:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R106 även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R106 från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel som med stängd kam som passar både den erfarne och för dig som är nybörjare och vill testa på våtrakning med safety razor. Denna rakhyvel finns ..
429:-
Exkl moms:343:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R108 även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R108 från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel som med stängd kam som passar både den erfarne och för dig som är nybörjare och vill testa på våtrakning med safety razor. Denna rakhyvel finns i två..
429:-
Exkl moms:343:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R41 Grande även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R41 Grande från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel med öppen kam som ger en aggresiv rakning och är perfekt för dig med grov skäggväxt. Till skillnad från orginalet så är denna modell nå..
549:-
Exkl moms:439:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R41 Rosegold även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R41 Rosegold från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel med öppen kam som ger en aggresiv rakning och är perfekt för dig med grov skäggväxt. Denna rakhyvel finns i två utformningar, R4..
489:-
Exkl moms:391:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R41 även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R41 från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel med öppen kam som ger en aggresiv rakning och är perfekt för dig med grov skäggväxt. Denna rakhyvel finns i två utformningar, R41 med öppen kam (open c..
429:-
Exkl moms:343:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R41 Twist även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R41 Twist från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel med öppen kam som ger en aggresiv rakning och är perfekt för dig med grov skäggväxt.Till skillnad från orginalet R41 så är den här hyveln utru..
619:-
Exkl moms:495:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R89 Grande även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R89 Grande från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel med stängd kam som passar de flesta skäggsorter. Till skillnad från orginalet så är denna modell något större vilket bidrar t..
549:-
Exkl moms:439:-
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R89 Rosegold även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R89 Rosegold från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel som med stängd kam som passar både den erfarne och för dig som är nybörjare och vill testa på våtrakning med safety razor. Denna..
489:-
Exkl moms:391:-
Mühle Traditional R89 Säkerhetsrakhyvel
Bästsäljare Rekommenderas
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R89 även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R89 från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel som med stängd kam som passar både den erfarne och för dig som är nybörjare och vill testa på våtrakning med safety razor. Denna rakhyvel finns i två u..
429:-
Exkl moms:343:-
Mühle Traditional R89 Twist Säkerhetsrakhyvel Mühle Traditional R89 Twist Säkerhetsrakhyvel
Rekommenderas
Varumärke: Mühle
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Mühle R89 Twist även ett (1) rakblad från Mühle.  Modellen R89 Twist från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel med stängd kam som passar de flesta skäggtyper.Till skillnad från orginalet R89 så är den här hyveln utrustad med en skruvfunktion s..
589:-
Exkl moms:471:-
Varumärke: Rex Supply Co.
En fantastisk säkerhetsrakhyvel från amerikanska Rex Supply Co. "The Ambassador" är framtagen av rakentusiaster och perfekt både för nybörjaren och för dig som är en van våtrakare med säkerhetsrakhyvel. Rakhyvel kommer med 6 olika inställningar, så att du själv kan anpassa aggressiviteten. Hela hyve..
2 599:-
Exkl moms:2 079:-
Rex Supply Co. Envoy Säkerhetsrakhyvel Rex Supply Co. Envoy Säkerhetsrakhyvel
Nyhet
Varumärke: Rex Supply Co.
En fantastisk säkerhetsrakhyvel helt i rostfritt stål från amerikanska Rex Supply Co. "Envoy"  kommer i tre delar, och har en stängd kam. Den är lite mer aggresiv än andra populära hyvlar på marknaden såsom Mühle R89 eller Merkur 34C. Handtaget är designat för perfekt grepp, även när handtaget ..
1 499:-
Exkl moms:1 199:-
Shaving Factory Säkerhetsrakhyvel Shaving Factory Säkerhetsrakhyvel
Slut i lager
Varumärke: Shaving Factory
Säkerhetsrakhyveln från Shaving Factory är en dubbelbladshyvel tillverkad i rostfritt stål, zink, koppar och ABS. Designad i USA med hjälp av avancerad teknologi för att uppnå en fantastiskt nära rakning och komfortabel rakning för mjuk och len hud vid varje rakning, du undviker dessutom skärsår. ..
139:-
Exkl moms:111:-
Enligt brittiska The Bluebeards Revenge är "scimitar" den ultima säkerhetsrakhyveln. Den har en snygg, stilrent design med laserkromad yta och ett huvud prytt med The Bluebeards Revenges logotyp. Huvudet har stängd kam ("closed comb") vilket passar de flesta skäggtyper.  Till säkerhetsrakhyv..
495:-
Exkl moms:396:-
UTGÅTT Mühle Traditional Twist Rakset Presentförpackning UTGÅTT Mühle Traditional Twist Rakset Presentförpackning
Utgått
Varumärke: Mühle
Ett fantastiskt fint rakset från tyska Mühle! I denna förpackning får du allt du behöver för en underbar rakning med Mühles kvalitativa sortiment. Förpackningen innehåller:Mühle Traditional Silvertip Badger RakborsteMühle R89 Twist RakhyvelMühle Ställ för Rakhyvel och RakborsteMühle Blade Guard Rakb..
1 999:-
Exkl moms:1 599:-
Visar 1 till 47 av 47 (1 Sidor)