Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Gillette Venus

GILLETTE VENUS är ett sortiment av rakhyvlar från Gillette anpassade för kvinnor. Hyvlarna är högklassiga med utbytbara blad som erbjuder en nära och komforttabel rakning. Rakhyvlarna är skapade enligt den senaste teknologin för att minska friktion och underlätta rakningen.

GILLETTE VENUS finns i flera olika varianter. Embrace, Divine, Breeze och Vibrance är exempel på rakhyvlar från Gillette Venus och har alla sina fördelar. Läs mer om rakhyvlarna nedan genom att följa länkarna.

Varumärke: Gillette
Rakhyveln Gillette Venus Breeze - Två (2) stycken rakblad ingår i förpackningen! Rakhyveln Gillette Venus Breeze är vad Gillette kallar hemligheten bakom tidsbesparande rakning. Rakhyveln behöver enbart fuktas för att åstakomma en otrligt len och komfortabel rakning. Dess inblygga, flexibla rakge..
129:-
Exkl moms:103:-
Gillette Venus Embrace rakhyvel + 1 rakblad
Slut i lager
Varumärke: Gillette
Rakhyveln Gillette Venus Embrace - Ett (1) rakblad ingår i förpackningen. Rakhyveln som passar en gudinna. Det är så Gillette Venus själva beskriver EMBRACE. Rakhyveln är fembladig och är skapad för att med lätthet ta bort alla hårstrån, trots kurvor och ojäämnheter. Gillette Venus Embrace erb..
129:-
Exkl moms:103:-
Varumärke: Gillette
Rakhyveln Gillette Venus - Två (2) stycken rakblad ingår i förpackningen! Rakhyveln Gillette Venus är orginalhyveln i Venus-sortimentet. Rakhyveln har skyddskuddar och trebladiga rakblad, allt för att ge dig en slät och nära rakning, i ett enda drag. Rakhyveln har utbytbara blad och det mjuka han..
96:-
Exkl moms:77:-
Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)