Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Svinborst

Svinborst eller "Pure Bristle" är en naturborst till lägre pris än de mer exklusiva grävlingsborstarna. Många är de dock som föredrar en bra bristle-borste då den är lite grövre och tuffare mot huden och bidrar till s.k. peeling i samband med rakningen. En borste med Pure Bristle duger gott och väl för nybörjaren och är kanske till och med den borste du kommer vilja fortsätta använda under lång tid framöver. 
nom Pure Bristle Rakborste Brunmelerad
Bästsäljare
Varumärke: nom
Söker du kvalitetsprodukter till ett lågt pris? Då är rakborstarna från nom något för dig. Denna rakborste har borst av typen "pure bristle" som dekorerats med ett svart band. Handtaget är tillverkat i plast för att efterlikna elfenben. Borsten finns även i svart och som gräddvit. Observera att..
99:-
Exkl moms:79:-
Varumärke: nom
Söker du kvalitetsprodukter till ett lågt pris? Då är rakborstarna från nom något för dig. Denna rakborste har borst av typen "pure bristle" som dekorerats med ett svart band. Handtaget är tillverkat i plast för att efterlikna elfenben. Borsten finns även i svart och som brunmelerad. Observera ..
99:-
Exkl moms:79:-
nom Pure Bristle Rakborste Svart
Bästsäljare
Varumärke: nom
Söker du kvalitetsprodukter till ett lågt pris? Då är rakborstarna från nom något för dig. Denna rakborste har borst av typen "pure bristle"  dvs svinborst som dekorerats med ett svart band. Handtaget är tillverkat i plast för att efterlikna elfenben. Borsten finns även som brunmelerad och som ..
99:-
Exkl moms:79:-
Varumärke: Proraso
Rakborste från Italienska Proraso med "Pure Bristle"-borst, dvs svinborst. Pure Bristle lämpar sig väl för dig som vill ha en lite styvare borste med mer friktion. Höjd 120mmDiameter vid hårbasen 30mmHandagets diameter 42mm..
149:-
Exkl moms:119:-
Shaving Factory Pure Bristle Rakborste - Medium
Bästsäljare
Varumärke: Shaving Factory
Handgjord rakborste av pure bristle från Shaving Company. Rundat trähandtag med fantastisk kvalitet. Borsten är tillverkad i Turkiet.  Storlek: Medium (handtag: 6cm, borst: 6cm)..
129:-
Exkl moms:103:-
Shaving Factory Pure Bristle Rakborste - Smal
Slut i lager
Varumärke: Shaving Factory
Handgjord rakborste av pure bristle från Shaving Company. Rundat trähandtag med fantastisk kvalitet. Borsten är tillverkad i Turkiet.  Storlek: Smal   ..
79:-
Exkl moms:63:-
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)