Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Rakblad till shavette

Det finns flera olika typer av enkeleggade rakblad avsedda för olika typer av rakningsprodukter. De rakblad vi säljer är främst avsedda för att användas tillsammans med en shavette. Till shavetten går det att använda vanliga dubbeleggade rakblad som man bryter på mitten. Vi säljer dock redan färdigbrutna rakblad från Derby i 100-pack till ett mycket förmånligt pris. De dubbeleggadre rakbladen är däremot aningen för korta och vi säljer därför även extra långa rakblad, just avsedda för shavette.

Varumärke: Derby
Förpackningen innehåller 100 stycken enkeleggadre rakblad, enskilt förpackade i vaxpapper.  Nyheten Derby Premium Enkeleggade rakblad är blad anpassade för shavette. Bladen är av mycket hög kvalitet, tillverkade i Turkiet av svenskt stål. ..
119:-
Exkl moms:95:-
Derby Professional Enkeleggade Rakblad  - 100-pack Derby Professional Enkeleggade Rakblad  - 100-pack
Bästsäljare
Varumärke: Derby
Förpackningen innehåller 100 stycken enkeleggadre rakblad, enskilt förpackade i vaxpapper.  Derby Professional Enkeleggade rakblad är blad anpassade för shavette. Bladen är av mycket hög kvalitet, tillverkade i Turkiet av svenskt stål. ..
89:-
Exkl moms:71:-
Varumärke: Feather
Feather Professional Light Blade rakblad passa alla shavetter från Feather i Artist Club-serien. Det är ett lite snällare blad än övriga rakblad från Feather då det har en lite kortare bredd vilket leder till att bladet exponeras mindre. Bladet rekommenderas därför till dig med känslig hud. Du byter..
159:-
Exkl moms:127:-
Varumärke: Feather
Feather Professional rakblad passa alla shavetter från Feather i Artist Club-serien. Rabladet är framtaget för att passa de flesta hud- och skäggtyper och är mycket månsidigt. Du byter enkelt blad på shavetten med hjälp av förpackningens inbyggda funktion. Tjocklek: 0,254 mm Rakyta: 1..
139:-
Exkl moms:111:-
Varumärke: Feather
Feather Professional Super rakblad passa alla shavetter från Feather i Artist Club-serien. Rabladet är Feathers grövsta vilket gör det stabilt. Det är speciellt framtaget för att passa rakning av grövre skäggväxt och mustasch. Du byter enkelt blad på shavetten med hjälp av förpackningens inbygg..
159:-
Exkl moms:127:-
Varumärke: Feather
Feather ProGuard rakblad passa alla shavetter från Feather i Artist Club-serien. Det är Feathers tunnaste rakblad och erbjuder en mycket komfortabel rakning. Tack vare dess lite speciella utformning (se bilder) så skapas ett litet mellanrum mellan bladet och huden vilket gör rakningen mer säker och ..
199:-
Exkl moms:159:-
Enkelrakblad (single edge) i rostfritt stål tillverkade i Ryssland av Procter & Gamble. ..
149:-
Exkl moms:119:-
Varumärke: Shark
Shark Super Stainless Enkeleggade rakblad i 100-pack Shark tillverkas i Egypten och dess teflonbeläggning ger ett ökat glid. Det är mycket skarpa blad och en favorit bland många barberare. ..
119:-
Exkl moms:95:-
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)