Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Gillette Sensor

Sensor Excel är klassiska systemrakblad från Gillette med två rakblad. Vi säljer rakblad från Gillette Sensor Excel men i serien finns även Gillette Sensor och Gillette Sensor 3. Alla Gillette Sensor-rakblad passar dock alla Sensor-rakhyvlar. 

Gillette Sensor - 10 rakblad
Bästsäljare
Varumärke: Gillette
Tio (10) stycken rakblad till hyveln Gillette Sensor! Sensor är Gillettes klassiska rakblad av banbrytande modell. Detta är föregångaren till både Mach3 och Fusion och är rakbladen utrustade med två stycken skärblad. Huvudet är rörligt och anpassar sig väl till ansiktsformen.Alla Gillette Sensor-..
159:-
Exkl moms:127:-
Gillette Sensor - 5 rakblad
Slut i lager
Varumärke: Gillette
Fem (5) stycken rakblad till hyveln Gillette Sensor! Sensor är Gillettes klassiska rakblad av banbrytande modell. Detta är föregångaren till både Mach3 och Fusion och är rakbladen utrustade med två stycken skärblad. Huvudet är rörligt och anpassar sig väl till ansiktsformen.Alla Gillette Sensor-b..
89:-
Exkl moms:71:-
Gillette Sensor Excel - 10 rakblad
Bästsäljare
Varumärke: Gillette
Tio (10) stycken rakblad till hyveln Gillette Sensor Excel! Sensor Excel är Gillettes klassiska rakblad av banbrytande modell. Detta är föregångaren till både Mach3 och Fusion och är rakbladen utrustade med två stycken skärblad. Huvudet är rörligt och anpassar sig väl till ansiktsformen...
179:-
Exkl moms:143:-
Varumärke: Gillette
Fem (5) stycken rakblad till hyveln Gillette Sensor Excel! Sensor Excel är Gillettes klassiska rakblad av banbrytande modell. Detta är föregångaren till både Mach3 och Fusion och är rakbladen utrustade med två stycken skärblad. Huvudet är rörligt och anpassar sig väl till ansiktsformen...
99:-
Exkl moms:79:-
Gillette Sensor Excel rakhyvel + 3 rakblad
Bästsäljare
Varumärke: Gillette
Rakhyveln Gillette Sensor Excel - I förpackningen ingår 2 rakblad Gillette Sensor Excel samt 1 rakblad Gillette Sensor 3 Detta är Gillettes klassiska rakhyvel, kompatibel med alla Gillette Sensor-rakblad. Excel-bladet har två skärblad men i förpackningen ingår även ett Sensor 3-blad med tre skärh..
149:-
Exkl moms:119:-
Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)