Menu
Your Cart
JUST NU FRI FRAKT PÅ SAMTLIGA ORDRAR | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Gillette Fusion

GILLETTE FUSION är en kollektion av rakblad från Gillette, skapade för män. Gemensamt för Gillette Fusion-rakhyvlar är dess utbytbara rakblad. Rakbladen sitter tätt och är 5 till antalet, allt för en så komforttabel rakning som möjligt. Gillette Fusion finns i två olika varianter (Fusion och Fusion ProGlide), från hög till mycket hög rakkvalitet.

Varumärke: Gillette
  Fyra (4) stycken rakblad till hyveln Gillette Fusion! Rakbladen till Gillette Fusion Manual är en del av Gillettes avancerade sortiment. Unik rakteknoligi, hög prestanda och mycket god komfort, är ett signum och rakbladen erbjuder oerhört behaglig och komfortabel rakning,..
169:-
Exkl moms:135:-
Gillette Fusion Power - 4 rakblad
Slut i lager
Varumärke: Gillette
Fyra (4) stycken rakblad till hyveln Gillette Fusion Power! Rakbladen till Gillette Fusion Power står för unik rakteknoligi, god komfort och mycket hög prestanda. Rakbladen har fem blad och är rakhyveln är batteridriven. Mikroimpulserna som genereras i bladen hjälper dem att varsamt glida över an..
159:-
Exkl moms:127:-
Varumärke: Gillette
 Åtta (8) stycken rakblad till hyveln Gillette Fusion Power! Rakbladen till Gillette Fusion Power står för unik rakteknoligi, god komfort och mycket hög prestanda. Rakbladen har fem blad och är rakhyveln är batteridriven. Mikroimpulserna som genereras i bladen hjälper dem att ..
319:-
Exkl moms:255:-
Varumärke: Gillette
Fyra (4) stycken rakblad till rakhyveln Gillette Fusion ProGlide Rakbladen till Gillette Fusion Proglide Manual är designade för en behagligare rakning. De tunnare och finare rakbladen ger en mer komfortabel rakning, utan ansträngning. Ytskiktet hos Gillette Fusion Proglide Manual rakblad är u..
189:-
Exkl moms:151:-
Varumärke: Gillette
Åtta (8) stycken rakblad till rakhyveln Gillette Fusion ProGlide! Rakbladen till Gillette Fusion Proglide Manual är designade för en behagligare rakning. De tunnare och finare rakbladen ger en mer komfortabel rakning, utan ansträngning. Ytskiktet hos Gillette Fusion Proglide Manual rakblad ä..
329:-
Exkl moms:263:-
Varumärke: Gillette
Fyra (4) stycken rakblad till hyveln Gillette Fusion ProGlide Power! Gillette Fusion Proglide Power är rakblad från Gillette till den nya Gillette Fusion Proglide Power-rakhyveln. Rakbladen är designadade för en behagligare rakning som med hjälp av de tunnare, finare bladen, täckta med ett a..
199:-
Exkl moms:159:-
Varumärke: Gillette
  Åtta (8) stycken rakblad till hyveln Gillette Fusion ProGlide Power! Gillette Fusion Proglide Power är rakblad från Gillette till den nya Gillette Fusion Proglide Power-rakhyveln. Rakbladen är designadade för en behagligare rakning som med hjälp av de tunnare, finare bladen, t..
369:-
Exkl moms:295:-
Gillette Fusion5 - 8 rakblad
Bästsäljare
Varumärke: Gillette
Åtta (8) stycken rakblad till hyveln Gillette Fusion! Här finner du rakbladen Gillette Fusion5 i ett prisvärt 8-pack! De är en del av Gillettes avancerade sortiment. Unik rakteknologi, hög prestanda och mycket god komfort, är ett signum och rakbladen erbjuder oerhört behaglig och k..
269:-
Exkl moms:215:-
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)