Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Provförpackningar

Vilket rakblad är bäst i test? Det är det du som avgör!  Testa dig fram till det rakblad som passar dig bäst genom att beställa en provförpackning med 12, 50 eller 100 rakblad!

Provförpackning Dubbeleggade Rakblad 100-pack - Tolv olika märken
Bästsäljare
Vilket rakblad tycker du är bäst i test? Det enda sättet att få reda på vilket dubbelrakblad som passar just dig bäst är att prova sig fram. Vår provförpackning med totalt 100-rakblad från tolv olika märken ger dig möjlighet att testa olika rakblad till rabatterat pris!Förpackningen innehåller följa..
269:-
Exkl moms:215:-
Provförpackning Dubbeleggade Rakblad 12-pack Provförpackning Dubbeleggade Rakblad 12-pack
Bästsäljare
Vilket rakblad tycker du är bäst i test? Det enda sättet att få reda på vilket dubbelrakblad som passar just dig bäst är att prova sig fram. Vår provförpackning med totalt 12-rakblad från tolv olika märken ger dig möjlighet att testa olika rakblad. Förpackningen innehåller följande märken:Mycke..
89:-
Exkl moms:71:-
Provförpackning Dubbeleggade Rakblad 50-pack - Blandade märken
Bästsäljare
Vilket rakblad tycker du är bäst i test? Det enda sättet att få reda på vilket dubbelrakblad som passar just dig bäst är att prova sig fram. Vår provförpackning med totalt 50-rakblad från sju märken ger dig möjlighet att testa olika märken till rabatterat pris! Förpackningen innehåller följande pro..
189:-
Exkl moms:151:-
Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)