Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Tillverkare

Varumärke: Pino Silvestre
En deodorant i sprayform med Pino Silvestres klassiska doft. Passar för hela kroppen. Doften är en blandning av citrus, kryddor och trä. Toppnoter: Bergamott, citron, pomerans Hjärtnoter: Lavendel, timjan, salvia, enbär, klöver Basnoter: Mysk, cederträ, sandelträ, ambra Innehåll:Alcohol De..
79:-
Exkl moms:63:-
Varumärke: Pino Silvestre
Pino Silvestre "SHAVE MASTER" Sensitive Shaving Foam är ett klassiskt raklödder i aerosolflaska som passar dig med känslig hy. Raklöddret masseras in i ansiktet med händerna eller med hjälp av rakborste. Doften är en blandning av citrus, kryddor och trä. Toppnoter: Bergamott, citron, pomerans ..
79:-
Exkl moms:63:-
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)
Shave Master är en rakserie från Pino Silvestre som innehåller en komplett kollektion av produkter för en optimal rakupplevelse. En känsla av barber shop, fast hemma. Produkterna är omsorgsfullt skapade i enlighet med Pino Silvestres höga kvalitetstraditioner och garanterar en perfekt och jämn rakning, varje gång. Med en doftblandning av citrus, salvia, ambra, kryddor och trä, med toppnoter av bergamott, citron och pomerans.