Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID
FRI FRAKT
FRI FRAKT vid köp över 500 kronor! 1-3 dagars leveranstid.
FRIA RETURER
Ångra ditt köp när du vill.
ALLTID LÅGA PRISER
Våra priser tål att jämföras.

Mühle Classic Silvertip Fibre© Rakborste Gräddvit

Mühle Classic Silvertip Fibre© Rakborste Gräddvit
Mühle Classic Silvertip Fibre© Rakborste Gräddvit
619:-
Exkl moms: 495:-
  • Lagerstatus: I lager
  • Model: MUHLE-33K257

Det här är en rakborste från tyska Mühle med syntethår av yttersta kvalitet. Silvertip Fibre© är egenutvecklat och framtaget för att på bästa sätt efterlikna det naturliga och mycket populära grävlingshåret. Borsten är mycket mjuk och har en lång livslängd tack vare att fibrerna avstöter vatten på ett effektivt sätt. Rakning med Silvertip Fibre© är även ekonomisk då du inte behöver använda lika mycket rakmedel för samma mängd lödder, borsten är även enklare att rengöra.

Handtaget är tillverkat av högkvalitativt, elfenbenlik harts och har en gräddvit färg. Handtaget säljs även i svart och med olivträ. Vi säljer även borsten med grävlingsborst "Silvertip Badger".

Rakborsten finns i tre olika storlekar och den här storleken benämns 'large". Diametern vid hårbasen är ca 23mm. Önskar du en mindre borste så säljer vi även motsvarande borste i smal (19mm) och medium (21mm). Leveranstiden blir då cirka 14 dagar. Priset för de mindre borstarna är något lägre. Skriv till oss på [email protected] så löser vi det. 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha