Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Leveransinformation

Postnord AB

Alla beställningar skickas direkt hem till dig med Postnord AB. Försändelserna skickas med prioriterad A-post, vilket innebär att Postnord AB försäkrar leveranstid inom 48h från det att försändelsen lämnats in. För de allra flesta sker leverans redan inom 24h. Vår normala leveranstid är därför 1-3 arbetsdagar. Detta gäller för produkter som vi har i lager. 

Försändelserna skickas med Posnords tjänst "Varubrev" vilket innebär att de är spårbara. Laddar du ned Postnords app till telefonen så får du en avisering av Postnord när försändelsen lämnats in, och kan därefter själv följa leveransen. 

Vid större paket skickas försändelsen med Postnords olika pakettjänster, och du kommer på samma sätt få aviseringar om leveransen. Detta påverkar inte dig som kund. Däremot är det inte säkert att dessa paket skickas direkt hem till dig, utan kan komma att hamna på ombud.

Hemleverans

Alla försändelser skickas i första hand direkt hem till dig. Sedan 1 november 2021 har Postnord övergått till att INTE skicka "Varubrev", som är den tjänst vi använder, till ombud om det inte önskas av kunden. Går inte paketet ned i din brevlåda kommer det istället att ställas eller hängas vid din ytterdörr. Vid särskilda ordrar med höga ordervärden kan vi välja att istället skicka paketet till ombud, för din och vår säkerhet. Vill du absolut inte att paketet ställs utanför din ytterdörr (exempelvis på grund av tidigare erfarenhet av stöld) går det bra att skriva till oss. 


Försenade leveranser

Tyvärr kan förseningar av olika anledningar uppstå i postgången. Vi på Timetoshave tar inget ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar orsakade av Postnord, däremot står vi alltid för risken att paketet kommer bort under transporten hem till dig.

Anser du att leveranstiden inte uppnått dina förväntningar är du varmt välkommen att höra av dig till oss - vi strävar hela tiden efter att förbättra vår service och dina synpunkter är därför mycket värdefulla. Är det så att försändelsen blir försenad på grund av faktorer som vi själva rår över så kommer vi direkt att höra av oss till dig. Kolla därför gärna din e-post och din skräpinkorg innnan du kontaktar oss för att säkerställa att vi inte redan försökt nå dig. 


Avgifter

Fraktkavgiften är för närvarande 39 kronor per beställning. Vid köp över 500 kronor bjuder vi på fraktavgiften och du betalar ingenting extra.