Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Gahns

Varumärke: Gahns
Ett klassiskt rakbalsam från Gahns! Produkten innehåller glycerin som återfuktar huden samt alkohol som lugnar och drar ihop småsår orsakade av rakning. Med doft av citrus och musk. Observera att balmen är mer av en lotion(splash) än trögflytande som man annars tänker sig en balm. Innehåll:Aqua..
55:-
Exkl moms:44:-
Varumärke: Gahns
Ett klassiskt rakbalsam från Gahns! Produkten innehåller glycerin som återfuktar huden samt alkohol som lugnar och drar ihop småsår orsakade av rakning. Med doft av citrus och cederträ. Observera att balmen är mer av en lotion(splash) än trögflytande som man annars tänker sig en balm. Innehåll:..
55:-
Exkl moms:44:-
Varumärke: Gahns
En mild tvål med mjukgörande och vårdande olivolja som tvålbas. Med mild doft och ger ett mjukt och krämigt lödder. Vegansk. Svenskproducerad.Tips! Lägg din hårdtvål på en tvålkopp med hål i botten så att tvålen torkar upp mellan användningarna. Räcker längre än en flytande tvål.Baserad på rapsoljaM..
29:-
Exkl moms:23:-
Varumärke: Gahns
En mild tvål som är baserad på mjukgörande och näringsrik rapsolja. Med frisk doft. Ger ett mjukt och krämigt lödder. Vegansk. Svenskproducerad.Tips! Lägg din hårdtvål på en tvålkopp med hål i botten så att tvålen torkar upp mellan användningarna. Räcker längre än en flytande tvål.Baserad på rapsolj..
29:-
Exkl moms:23:-
Varumärke: Gahns
En behaglig, härligt löddrande tvål som är en riktig klassiker i badrummet, med en frisk doft av Ängsblom. Fungerar lika bra i duschen som i badkaret och hänger alltid på plats utan att bli kladdig. Rep av bomull som du kan hänga runt handleden vid användning eller hänga upp i duschen eller vid badk..
49:-
Exkl moms:39:-
Varumärke: Gahns
En behaglig, härligt löddrande tvål som är en riktig klassiker i badrummet, med en frisk doft av skogsblom. Fungerar lika bra i duschen som i badkaret och hänger alltid på plats utan att bli kladdig. Rep av bomull som du kan hänga runt handleden vid användning eller hänga upp i duschen eller vid bad..
49:-
Exkl moms:39:-
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)