Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Necessärer & Väskor

Förvara dina rakartiklar i en elegant necessär eller väska. Perfekt för resan!

Varumärke: Captain Fawcett
Captain Fawcett Leather Wash Bag är en elegant, handtillverkad necessär i läder som är vegetabiliskt färgat. Captain Fawcett's egen necessär har stått modell. Vattentäta sömmar och dragkedja med lädermustasch. Tillräckligt stor att rymma alla dina groomingprodukter. En ficka på utsidan rymmer små ar..
1 049:-
Exkl moms:839:-
Varumärke: Captain Fawcett
Captain Fawcett Tweed Wash Bag är en exklusiv necessär. En "fine draw string cloth Dhobi-bag" med traditionell brittisk tweed, som enligt traditionen användes av Kapten Fawcett och hans följeslagare. Vattenresistent foder. Detaljer i läder. Tillverkad i Storbritannien. Storlek: 25 x 15 x 9 cm..
649:-
Exkl moms:519:-
Varumärke: Mühle
En läderväska från Mühle, handgjord i Tyskland av koskinn.  Nu kan du resa med stil! Denna läderväska är av mycket hög kvalitet och designen är inspirerad av klassiska etuier till kameror, kikare och andra värdefulla föremål. Det naturliga materialet är hållbart och dessutom levande vil..
1 499:-
Exkl moms:1 199:-
The Bluebeards Revenge Travel Wash Bag är en necessär med två småfack på insidan som håller småprylarna på plats, samt ett fack på utsidan. Necessären är tillverkad i blå microfiber med dragkedja, handtag på kortsidan och Bluebeards dödskalle tryckt på framsidan.Storlek: 25 x 12 x 15 cm..
199:-
Exkl moms:159:-
UTGÅTT Mühle Travel Läderväska Stor UTGÅTT Mühle Travel Läderväska Stor
Utgått
Varumärke: Mühle
Denna produkt har tyvärr utgått! Se gärna våra andra läderväskor och necessärer.En stor läderväska från Mühle, handgjord i Tyskland av koskinn.  Nu kan du resa med stil! Denna läderväska är av mycket hög kvalitet och designen är inspirerad av klassiska etuier till kameror, kikare och an..
2 199:-
Exkl moms:1 759:-
Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)