Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Förvaring

Ställ och förvaring till våra produkter. Här finner du ställ till både rakhyvlar och rakborstar från Mühle och Bolin Webb. Många av ställen passar även hyvlar från andra märken. 

Bolin Webb Magnetic Stand Argent - Ställ för X1 Bolin Webb Magnetic Stand Argent - Ställ för X1
-60 %
Varumärke: Bolin Webb
Bolin Webb Magnetic Stand Argent - Ett ställ för Bolin Webb X1 Bolin Webbs ställ Magnetic Stand Argent är både stiligt och praktiskt. Passar för alla rakhyvlar i serien X1 som fäster i stället med hjälp av magneter. Rakhyveln X1 Argent Black kan köpas i en elegant presentförpa..
200:- 499:-
Exkl moms:160:-
Captain Fawcett Leather Wash Bag Necessär Captain Fawcett Leather Wash Bag Necessär
Nyhet
Varumärke: Captain Fawcett
Captain Fawcett Leather Wash Bag är en elegant, handtillverkad necessär i läder som är vegetabiliskt färgat. Captain Fawcett's egen necessär har stått modell. Vattentäta sömmar och dragkedja med lädermustasch. Tillräckligt stor att rymma alla dina groomingprodukter. En ficka på utsidan rymmer små ar..
1 049:-
Exkl moms:839:-
Captain Fawcett Tweed Wash Bag Necessär Captain Fawcett Tweed Wash Bag Necessär
Nyhet
Varumärke: Captain Fawcett
Captain Fawcett Tweed Wash Bag är en exklusiv necessär. En "fine draw string cloth Dhobi-bag" med traditionell brittisk tweed, som enligt traditionen användes av Kapten Fawcett och hans följeslagare. Vattenresistent foder. Detaljer i läder. Tillverkad i Storbritannien. Storlek: 25 x 15 x 9 cm..
649:-
Exkl moms:519:-
Mühle Blade Guard Rakbladsskydd Mühle Blade Guard Rakbladsskydd
Bästsäljare
Varumärke: Mühle
Blade Guard från Mühle skyddar dig från rakbladet när du inte använder rakhyveln. Perfekt vid förvaring eller på resa då du packar ned hyveln tillsammans med annat. Skyddet passar samtliga rakhyvlar från Mühle. ..
39:-
Exkl moms:31:-
Varumärke: Mühle
Ett mycket stilfullt fodral som passar de flesta hyvlar från Mühle såsom R41, R89, R101, R106, R103, R108. Passar även Grande och Twist. Är du nyfiken på om fodralet passar någon annan hyvel ber vid dig kontakta oss på [email protected]ängd: 12,5 cm..
349:-
Exkl moms:279:-
Varumärke: Mühle
Praktiskt ställ från Mühle för både rakhyvel och rakborste i ROCCA-serien, och då särskilt designad för att passa med ROCCA Jet Black. Du är varmt välkommen att höra av dig om du undrar utifall stället går att använda till en annan hyvel eller borste som finns i vårt sortiment eller som du köpt..
669:-
Exkl moms:535:-
Varumärke: Mühle
Praktiskt ställ från Mühle för både rakhyvel och rakborste i ROCCA-serien.Du är varmt välkommen att höra av dig om du undrar utifall stället går att använda till en annan hyvel eller borste som finns i vårt sortiment eller som du köpt någon annanstans. ..
599:-
Exkl moms:479:-
Varumärke: Mühle
Ett elegant ställ för som passar rakborstar i Mühles RYTMO- och VIVO-serie. ..
349:-
Exkl moms:279:-
Varumärke: Mühle
Ett elegant ställ för rakhyvel och rakborste som passar för produkter i Mühles RYTMO- och VIVO-serie. ..
349:-
Exkl moms:279:-
Varumärke: Mühle
Ett elegant ställ för rakhyvel och rakborste som passar för produkter i Mühles RYTMO- och VIVO-serie. Just detta ställ levereras även med en rakskål. Använd den som den är, eller placera en av Mühles refilltvålar i den. ..
749:-
Exkl moms:599:-
Varumärke: Mühle
Mühles omåttligt populära säkerhetsrakhyvel R89 tillsammans med stilrent ställ. I förpackningen ingår dessutom ett (1) rakblad från Mühle. Modellen R89 från tyska Mühle är en klassisk rakhyvel som med stängd kam som passar både den erfarne och för dig som är nybörjare och vill testa på våt..
729:-
Exkl moms:583:-
Varumärke: Mühle
Förvara din rakborste i ett stilrent ställ. Genom att placera borsten i ett ställ får den även möjlighet att droppa av med borsten nedåt, vilket förlänger livslängen.  Detta ställ har perfekt passform för Mühles rakborstar i Traditional-serien. Rakborste säljs separat.  ..
399:-
Exkl moms:319:-
Varumärke: Mühle
Förvara din rakhyvel i ett stilrent ställ.  Passar perfekt med rakhyvlar i Mühles Traditional-serie.Du är varmt välkommen att höra av dig om du undrar utifall stället går att använda till en annan hyvel som du köpt någon annanstans. ..
329:-
Exkl moms:263:-
Varumärke: Mühle
Praktiskt ställ från Mühle för både rakhyvel och rakborste.  Framtagen för att passa perfekt med Mühles rakhyvlar i serierna Traditional, Purist, Kosmo och Rocca, samt Mühles rakborstar i serierna Classic och Traditional.Du är varmt välkommen att höra av dig om du undrar utifall stället går ..
429:-
Exkl moms:343:-
Varumärke: Mühle
En läderväska från Mühle, handgjord i Tyskland av koskinn.  Nu kan du resa med stil! Denna läderväska är av mycket hög kvalitet och designen är inspirerad av klassiska etuier till kameror, kikare och andra värdefulla föremål. Det naturliga materialet är hållbart och dessutom levande vil..
1 499:-
Exkl moms:1 199:-
Mühle Travel Läderväska Stor Mühle Travel Läderväska Stor
Utgått
Varumärke: Mühle
Denna produkt har tyvärr utgått! Se gärna våra andra läderväskor och necessärer.En stor läderväska från Mühle, handgjord i Tyskland av koskinn.  Nu kan du resa med stil! Denna läderväska är av mycket hög kvalitet och designen är inspirerad av klassiska etuier till kameror, kikare och an..
2 199:-
Exkl moms:1 759:-
Varumärke: Mühle
Ett reseetui i läder från Mühle, handgjord i Tyskland av koskinn.  Nu kan du resa med stil! Detta reseetui är både elegant och av mycket hög kvalitet. Det naturliga materialet är hållbart och dessutom levande vilket gör att skinnet allt eftersom det används kommer att utstråla en person..
989:-
Exkl moms:791:-
Varumärke: Mühle
Förvara din rakborste i ett stilrent ställ. Genom att placera borsten i ett ställ får den även möjlighet att droppa av med borsten nedåt, vilket förlänger livslängen.  Stället är mångsidigt och passar rakborstar med rundade handtag och en diameter på 21-23 mm. Detta ställ har perfekt pa..
159:-
Exkl moms:127:-
Varumärke: Proraso
Proraso Metal Powder Box är en stilren metallburk framtagen för att du enkelt ska kunna applicera och förvara Prorasos egna Post Shave Powder, ett talkpuder som appliceras efter rakning. Burken är 15cm hög och har en diameter på 9cm. Den rymmer 1-2 påsar Proraso Post Shave Powder. Observera att..
119:-
Exkl moms:95:-
Rex Supply Co. Fodral för Säkerhetsrakhyvel Rex Supply Co. Fodral för Säkerhetsrakhyvel
Nyhet
Varumärke: Rex Supply Co.
Ett lyxigt fodral för säkerhetsrakhyvlar från Rex Supply Co. Fodralet är tillverkat i amerikansk svart valnöt samt genuint Horween-läder tillsammans med detaljer i rostfritt stål. Utöver plats för rakhyvel har fodralet även ett litet utrymme i bakkant som rymmer upp till 5 stycken dubbeleggade rakbl..
1 049:-
Exkl moms:839:-
Visar 1 till 20 av 20 (1 Sidor)