Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Feather

Varumärke: Feather
Feather Artist Club DX ACD-N är en fantastisk rakkniv som används tillsammans med utbytbara rakblad från Feather. Gummihandtaget möjliggör ett utmärkt grepp och hela kniven tål rengöring både med kokande vatten och etanol. Utöver det greppvänliga skaftet är kniven tillverkad i rostfritt stål som tål..
2 199:-
Exkl moms:1 759:-
Feather Artist Club DX ACD-R Shavette Feather Artist Club DX ACD-R Shavette
Slut i lager
Varumärke: Feather
Feather Artist Club DX ACD-N är en fantastisk rakkniv som används tillsammans med utbytbara rakblad från Feather. Kniven har ett böjbart skaft i plast, och ett utmärkt grepp. Hela kniven tål rengöring både med kokande vatten och etanol. Utöver det greppvänliga skaftet är kniven tillverkad i rostfrit..
2 199:-
Exkl moms:1 759:-
Varumärke: Feather
Feather Artist Club DX ACD-RW Wood Handle är en exklusiv rakkniv som används tillsammans med utbytbara rakblad från Feather. Kniven har ett böjbart träskaft i teak, och ett utmärkt grepp. Hela kniven tål rengöring både med kokande vatten och etanol. Utöver det greppvänliga skaftet är kniven tillverk..
2 899:-
Exkl moms:2 319:-
Varumärke: Feather
Feather Artist Club SS ACS-NB är en shavette utan böjbart skaft som används tillsammans med utbytbara rakblad från Feather. Skaftet är tillverkat i silikon och ligger bra i handen. Shavetten tål rengöring både med kokande vatten och etanol. Utöver det greppvänliga skaftet är kniven tillverkad i rost..
1 199:-
Exkl moms:959:-
Varumärke: Feather
Feather Artist Club SS ACS-NB är en shavette med böjbart skaft som används tillsammans med utbytbara rakblad från Feather. Skaftet är tillverkat i syntetisk harts och ligger bra i handen. Shavetten tål rengöring både med kokande vatten och etanol. Utöver det greppvänliga skaftet är kniven tillverkad..
1 199:-
Exkl moms:959:-
Varumärke: Feather
Feather Artist Club SS ACS-RSW Scotch Wood är en exklusiv rakkniv som används tillsammans med utbytbara rakblad från Feather. Kniven har ett böjbart träskaft i ädelträ, och ett utmärkt grepp. Utöver det greppvänliga skaftet är kniven tillverkad i rostfritt stål som tål både kemikalier och motstår ro..
1 399:-
Exkl moms:1 119:-
Feather AS-D2 Stainless Säkerhetsrakhyvel Feather AS-D2 Stainless Säkerhetsrakhyvel
Rekommenderas
Varumärke: Feather
Rakhyveln AS-D2 från japanska Feather är en högkvalitativ rakhyvel i tre delar, perfekt för dig som söker något alldeles extra. Säkerhetsrakhyveln är att betrakta som en av de mest avancerade traditionella hyvlarna på marknaden, och är noggrant framtagen för att ligga bra i handens samtidigt som den..
2 099:-
Exkl moms:1 679:-
Feather AS-D2S Stainless Säkerhetsrakhyvel med ställ Feather AS-D2S Stainless Säkerhetsrakhyvel med ställ
Rekommenderas
Varumärke: Feather
Rakhyveln AS-D2S från japanska Feather är en högkvalitativ rakhyveln i tre delar, perfekt för dig som söker något alldeles extra. Säkerhetsrakhyveln är att betrakta som en av de mest avancerade traditionella hyvlarna på marknaden, och är noggrant framtagen för att ligga bra i handens samtidigt som d..
2 699:-
Exkl moms:2 159:-
Feather Dubbeleggade Rakblad 10-pack
Bästsäljare Rekommenderas -8 %
Varumärke: Feather
Dessa dubbeleggade rakblad från det japanska märket Feather är en av de vassaste som finns på marknaden och har med sitt platinum-coating en mycket hög hållbarhet. Rakbladen är tillverkade av rostrfritt stål och passar alla dubbelbladshyvlar (safety razor). ..
45:- 49:-
Exkl moms:36:-
Feather Dubbeleggade Rakblad 200-pack Feather Dubbeleggade Rakblad 200-pack
-12 %
Varumärke: Feather
Storpack! Produkten innehåller 20 stycken 10-pack med Feather dubbelrakblad. Dessa dubbeleggade rakblad från det japanska märket Feather är en av de vassaste som finns på marknaden och har med sitt platinum-coating en mycket hög hållbarhet. Rakbladen är tillverkade av rostrfritt st..
749:- 849:-
Exkl moms:599:-
Feather Dubbeleggade Rakblad 50-pack
Bästsäljare -13 %
Varumärke: Feather
5 stycken 10-pack - Feather dubbelrakblad Dessa dubbeleggade rakblad från det japanska märket Feather är en av de vassaste som finns på marknaden och har med sitt platinum-coating en mycket hög hållbarhet. Rakbladen är tillverkade av rostrfritt stål och passar alla dubbelbladshyvlar (sa..
199:- 229:-
Exkl moms:159:-
Feather Popular Säkerhetsrakhyvel Feather Popular Säkerhetsrakhyvel
Bästsäljare
Varumärke: Feather
I förpackningen ingår förutom rakhyveln Feather Popular även två (2) rakblad från Feather. En traditionell säkerhetsrakhyvel från japanska Feather. Ett privärt val för nybörjaren som vill prova på rakning med safety razor. Rakhyveln är utrustad med en så kallad "butterfly"-funktion som gör det..
169:-
Exkl moms:135:-
Varumärke: Feather
Feather Professional Light Blade rakblad passa alla shavetter från Feather i Artist Club-serien. Det är ett lite snällare blad än övriga rakblad från Feather då det har en lite kortare bredd vilket leder till att bladet exponeras mindre. Bladet rekommenderas därför till dig med känslig hud. Du byter..
159:-
Exkl moms:127:-
Varumärke: Feather
Feather Professional rakblad passa alla shavetter från Feather i Artist Club-serien. Rabladet är framtaget för att passa de flesta hud- och skäggtyper och är mycket månsidigt. Du byter enkelt blad på shavetten med hjälp av förpackningens inbyggda funktion. Tjocklek: 0,254 mm Rakyta: 1..
139:-
Exkl moms:111:-
Varumärke: Feather
Feather Professional Super rakblad passa alla shavetter från Feather i Artist Club-serien. Rabladet är Feathers grövsta vilket gör det stabilt. Det är speciellt framtaget för att passa rakning av grövre skäggväxt och mustasch. Du byter enkelt blad på shavetten med hjälp av förpackningens inbygg..
159:-
Exkl moms:127:-
Varumärke: Feather
Feather ProGuard rakblad passa alla shavetter från Feather i Artist Club-serien. Det är Feathers tunnaste rakblad och erbjuder en mycket komfortabel rakning. Tack vare dess lite speciella utformning (se bilder) så skapas ett litet mellanrum mellan bladet och huden vilket gör rakningen mer säker och ..
199:-
Exkl moms:159:-
Varumärke: Feather
Rakhyveln WS-D2S från japanska Feather är en högkvalitativ rakhyveln i tre delar, perfekt för dig som söker något alldeles extra. Säkerhetsrakhyveln är att betrakta som en av de mest avancerade traditionella hyvlarna på marknaden, och är noggrant framtagen för att ligga bra i handens samtidigt som d..
3 899:-
Exkl moms:3 119:-
Visar 1 till 17 av 17 (1 Sidor)
Feather är ett japanskt märke som gjort sig kännt för dess mycket vassa rakblad. Rakbladen anses av många vara marknadens absolut vassaste. Feather Safety Razor Co. Ltd har tillverkat dubbeleggade rakblad, rakhyvlar och medicinska instrument sedan 1932. Idag består tillverkningen utöver detta även av enkeleggade rakblad, shavetter, rakknivar, pre-shaves, rakgel, after shave och industriella rakblad. Det är dubbelrakbladen som gjort Feather känt, och här på Timetoshave.se säljer vi dessa klassiska rakblad. Vi säljer även en av deras populära säkerhetsrakhyvlar.