Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Dr. Dittmar

Varumärke: Dr. Dittmar
Dr. Dittmars skäggolja, här i praktiskt roll-on-flaska. Oljan innehåller en blandning av naturligt vårdande oljor och vitamin E, samt har en doft av vanilj. Oljan vårdar både skägg och underliggande hud, samt gör skägget mjukt och följsamt. Innehåll:Vitis Vinifera (Grape Seed Oil), Pr..
149:-
Exkl moms:119:-
Varumärke: Dr. Dittmar
Ett skäggschampo från tyska Dr. Dittmar som rengör skägget skonsamt. Innehåller lugnande aloe vera. ..
79:-
Exkl moms:63:-
Varumärke: Dr. Dittmar
Denna rakskål från Dr. Dittmar är handgjord av äkta horn, och designad för att ligga bra i handen. Skålen är varsamt polerad med skyddande bivax för att den ska stå emot tvål och fukt.  Diameter upptill: cirka 95 mmDjup: cirka 35 mmVikt: cirka 50 gramUndvik att rengöra skålen i diskmaskin eller..
189:-
Exkl moms:151:-
Varumärke: Dr. Dittmar
Denna mustaschvax från Dr Dittmar är ofärgad, och ger mustachen en viss styvhet Den har en svag doft av vanilj och appliceras enklast med fingertopparna...
149:-
Exkl moms:119:-
Varumärke: Dr. Dittmar
Denna mustaschvax från Dr Dittmar ger förutom stadga  en svart färgning, som inte är permanent.  Den ger mustachen en viss styvhet och har en svag doft av vanilj. Vaxet appliceras enklast med fingertopparna...
149:-
Exkl moms:119:-
Varumärke: Dr. Dittmar
Ett mustaschvax från tyska Dr. Dittmar, med originalrecept från Ungern. Vaxet är stelt och doftar lätta av vanilj. Det ger en medelstark hållfasthet när det appliceras på mustachen eller skägget, och verkar även återfuktande och värdande på håret. Levereras i en glasburk med skruvlock. Vaxet är o..
139:-
Exkl moms:111:-
Dr. Dittmar Skäggkam Walnut Wood
Slut i lager
Varumärke: Dr. Dittmar
Ihopvikbar skäggkam från Dr Dittmar i valnötsträ. Kammen är handgjord och blir utvikt cirka 17 cm lång. ..
169:-
Exkl moms:135:-
Visar 1 till 7 av 7 (1 Sidor)