Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID
FRI FRAKT
FRI FRAKT vid köp över 500 kronor! 1-3 dagars leveranstid.
FRIA RETURER
Ångra ditt köp när du vill.
ALLTID LÅGA PRISER
Våra priser tål att jämföras.

Derby Extra Super Stainless Dubbeleggade Rakblad 5-pack

Derby Extra Super Stainless Dubbeleggade Rakblad 5-pack
Bästsäljare -26 %
Derby Extra Super Stainless Dubbeleggade Rakblad 5-pack
14:-
19:-
Exkl moms: 11:-
  • Lagerstatus: I lager
  • Model: DER-DE-5

Ett 5-pack supervassa dubbelrakblad från Derby. Tillverkade i Turkiet av svenskt stål. 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha
Vilket dubbeleggat rakblad ska du välja? Frågan är nästan omöjlig att besvara, och det enda säkra sättet att hitta ett blad som passar just dig är att testa flera olika.

Det som skiljer bladen är både skärpa och kvalitet. Det som påverkar priset mest är kvaliteten, det vill säga hur länge bladet håller sig vasst när du rakar dig med det. Skillnaden i skärpa eller vasshet är dock stor. De vassaste bladen brukar förespråkas av proffsen, medan man brukar rekommendera mildare rakblad till nybörjaren. Detta är en sanning med modifikation då din skäggväxt kan kräva vassare blad. Sammanfattningsvis kan man säga att om du är van att raka dig med säkerhetsrakhyvel och har en tät och grov skäggväxt skall du köpa ett vasst blad. Har du tunn och gles skäggväxt och är ovan med säkerhetsrakhyvel ska du välja ett mildare blad.

Exempel på vassa blad är Feather, Gillette Silver Blue och Wilkinson Sword. Exempel på milda blad är Derby Extra och Shark Super Stainless. Vi rekommenderar även Derby Premium, Personna och Mühles blad som ligger mellan dessa i skärpa.

En ytterligare sak att tänka på är vilken säkerhetshyvel du använder. En väldigt aggressiv hyvel (öppen kam) tillsammans med ett vasst blad är mer svårmanövrerat än en mild hyvel med samma blad, och så vidare.

På Timetoshave.se försöker vi erbjuda ett så stort sortiment av dubbelrakblad som möjligt. Det gör vi inte för att skillnaden mellan dessa blad är gigantiska, utan för att vi vet att när man väl fastnat för ett blad så vill man gärna fortsätta med det. Är det något blad du saknar i vårt sortiment får du hemskt gärna höra av dig till oss!