Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Alunstift & Alunblock

Alun är det bästa hjälpmedlet när olyckan varit framme under rakningen. Fukta en liten del av alunstiftet/alunblocket med kallt vatten och stryk det sedan över såret eller rakbrännan. Kaliumaluminiumsulftat har en etsande effekt på din hud och verkar därför blodstoppande på smårsår. Kontakt med alunblocket kan svida lite grand, men det är helt normalt.

Mühle Alunblock 100g Mühle Alunblock 100g
Slut i lager
Varumärke: Mühle
Lyxigt alunblock från Tyska Mühle att använda när olyckan varit framme. Fukta en liten del av blocket (aldrig hela) med kallt vatten och stryk det sedan över såret eller rakbrännan. Kaliumaluminiumsulftat har en etsande effekt på din hud och verkar därför blodstoppande på smårsår. Kontakt med a..
219:-
Exkl moms:175:-
Varumärke: Mühle
Mühle Alunstift (Alum pen) är ett litet blodstillande stift, perfekt när du skurit dig vid rakningen.  Fukta ena änden med kallt vatten, och stryk sedan över såret. Kaliumaluminiumsulftat har en etsande effekt på din hud och verkar därför blodstoppande på smårsår. Kontakt med alunblocket kan sv..
89:-
Exkl moms:71:-
Osma Laboratoires Alunblock 75g
Bästsäljare
Varumärke: Osma Laboratoires
Använd alunblocket när olyckan varit framme under rakningen. Fukta en liten del av blocket (aldrig hela) med kallt vatten och stryk det sedan över såret eller rakbrännan. Kaliumaluminiumsulftat har en etsande effekt på din hud och verkar därför blodstoppande på smårsår. Kontakt med alunblocket kan s..
89:-
Exkl moms:71:-
Osma Laboratoires Alunstift 12g Osma Laboratoires Alunstift 12g
Bästsäljare
Varumärke: Osma Laboratoires
Använd detta alunstift då olyckan varit framme. Fukta ena änden med kallt vatten, och stryk sedan över såret. Kaliumaluminiumsulftat har en etsande effekt på din hud och verkar därför blodstoppande på smårsår. Kontakt med alunblocket kan svida lite grand, men det är helt normalt. Osma Labora..
49:-
Exkl moms:39:-
Varumärke: Proraso
Stryk denna gel från Proraso över ditt skärsår och stoppa på så sätt blödningen. Gelen är både bakteriedödande och blodstillande. ..
35:-
Exkl moms:28:-
Varumärke: Shaving Factory
Alunstickor i 20-pack! Fukta en sticka försiktigt med vatten och applicera på ditt skärsår. Stickan stoppar blödningen fortare och underlättar därför när du skurit dig vid rakningen. Till skillnad från ett alunblock som kan användas flera gånger så är det här engångsstickor. Stickorna är gjorda av k..
19:-
Exkl moms:15:-
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)