Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

Ansiktsrengöring

Att göra rent ansiktet dagligen är självfallet både bra för hygienen och för ditt utseende. Ett rent ansikte ger även ett bättre rakresultat och vissa skulle hävda att det även gör att rakbladen du använder håller längre, detta då rakbladet slipper skära genom smuts och döda hudrester. Här på Timetoshave säljer vi flera ansiktsrengörande geler och "scrubar" som är skapade för att rengöra i ansiktet och ge dig ett uppfriskande yttre. 

Varumärke: Bulldog
Fet hud är mer benägen att få tilltäppta porer och finnar. Bulldog Oil Control Blemish Targeter innehåller trollhassel som är naturligt uppstramande. Den lugnar huden, punktbehandlar och minskar orenheter samtidigt som den jämnar ut huden. AnvändningApplicera en liten mängd där det behövs i ansik..
149:-
Exkl moms:119:-
Varumärke: Bulldog
För en ännu djupare rengöring tar Bulldog Oil Control Face Scrub hjälp av kol för att dra ut inbäddade orenheter och överskottstalg medan den peelar och balanserar huden.AnvändningAnvänd 1–2 gånger per vecka i ansiktet. Blöt ansiktet, massera med lätta cirkelrörelser och skölj noga...
109:-
Exkl moms:87:-
Varumärke: Bulldog
När det gäller fet hud, behövs en ansiktstvätt som ger en djup rengöring utan att samtidigt ta bort hudens egna, naturliga oljor. Om man rengör huden två gånger dagligen med Bulldog Oil Control Face Wash så motverkar man de faktorer som ger glansig och fet hud och får istället en hud som känns bättr..
109:-
Exkl moms:87:-
Varumärke: Bulldog
BULLDOG Original Face Scrub är en skonsam ansiktspeeling som avlägsnar döda hudceller och ger huden en ny fräsch lyster. Scruben innehåller kokosnötskorn, men också essentiella oljor samt naturliga ingredienser så som Shea Butter för sina mjukgörande egenskaper och nyponolja som vårdar och lugn..
99:-
Exkl moms:79:-
Varumärke: Bulldog
BULLDOG Original Face Wash är en ansiktsrengöring som skonsamt avlägsnar smuts, överflödigt fett och döda hudceller. Till skillnad från tvål med ett högt pH-värde så torkar Bulldog Face Wash inte ut huden. Du rengör med fördel huden innan rakning för att mjuka upp skäggstråna. All hudvård ..
99:-
Exkl moms:79:-
Varumärke: Bulldog
BULLDOG Sensitive Face Wash är en ansiktsrengöring som verkar skonsamt utan att torka ut din hud. Istälelt ger den en känsla av fräschhet, och en hud fri från smut och orenheter. Produkten är speciellt framtagen för känslig hud med två eteriska oljor och grönt te som skonsamt rengör ditt ansikte frå..
99:-
Exkl moms:79:-
Morgan's 3-in-1 Shampoo, Wash and Shave 100ml
Slut i lager
Varumärke: Morgan's Pomade
En otroligt mångsidig produkt från Morgan's Pomade, perfekt att ha med sig på resan. Produkten används både som tvål, schampo samt rakmedel/rakgel. Produkten innehåller citronsyra ger en uppfriskande effekt medan de andra ingredienserna garanterar högsta kvalitet för din rakning och dusch. ..
99:-
Exkl moms:79:-
Varumärke: Mühle
En mild, vårdande ansiktsrengöring från Mühle Organic som passar alla hudtyper. Innehåller arganolja som är särskilt rikt på vitamin E och essentiella fettsyror, ingredienser som ger näring åt och skyddar huden. Aloe vera verkar mot torrhet och bidrar till hudens elasticitet. De milda..
239:-
Exkl moms:191:-
Varumärke: Osma Laboratoires
Med mer än 99% naturliga ingredienser kommer Osma Tradition Face Wash att verka smidigt för en effektiv rengöring. Daglig användning vill garantera en hälsosam och ren hud. Tack vare dess formula som är berikad med "Oak floral water", känd för dess sammandragande och antiseptiska egenskaper, skyddar..
99:-
Exkl moms:79:-
Varumärke: Osma Laboratoires
Denna presentförpackning innehåller fyra stycken av Osma Laboratoires lyxiga rakprodukter. 1 x Face Wash 15ml1 x Pre Shave Oil 15ml 1 x Aftershave Balm 15ml 1 x Beard Oil 15ml..
289:-
Exkl moms:231:-
Varumärke: Prospector Co.
Gleaners Facial Scrub från Prospector Co. fräschar upp din ansträngda hy genom att smälta samman vetegroddar, riskliolja och hydrolyserat veteprotein för att skapa ett naturligt, närande komplex tillsammans med fuktigivande arganolja för en berikande finish. Naturliga aprikosfrön, tillsamm..
249:-
Exkl moms:199:-
Visar 1 till 11 av 11 (1 Sidor)