Menu
Your Cart
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KRONOR! | 1-3 DAGARS LEVERANSTID

After Shave

Använd en after-shave efter att du rakat dig för att minska irritation och förhindra inflammation. De fuktgivande krämer (balsam) vi säljer här är skapade för att användas efter rakning då huden är både irriterad och mer mottaglig för infektioner. För dig som inte upplever någon speciell irritation men kanske snarare att huden blir torr rekommenderar vi att använda en fuktgivande kräm istället.

Varumärke: Bulldog
BULLDOG Original After Shave Balm används efter rakning då huden är som känsligast och kan kännas öm. Bulldog After Shave Balm har utvecklats speciellt för att reducera rodnad och lugna huden efter rakning. Den innehåller naturliga aktiva ingredienser som nyponolja som hjälper till att lugna huden s..
109:-
Exkl moms:87:-
Varumärke: Bulldog
BULLDOG Sensitive After Shave Balm minskar rodnaden samt lugnar och ger näring åt huden efter att du rakat dig. Detta minskar obehaget som annars är vanligt att känna efter att man rakat sig. Balmen innehåller bland annat aloe vera, kamomill, gurka och extrakt från grönt te som lugnar huden. ..
109:-
Exkl moms:87:-
Varumärke: D.R. Harris
En lyxig aftershave från brittiska D.R. Harris. Produkten ingår i D.R. Harris Arlington-sortiment och har en lätt doft av citrus och ormbunke som är mycket uppfriskande och som inte tar över. ..
359:-
Exkl moms:287:-
Varumärke: D.R. Harris
En lyxig aftershave från brittiska D.R. Harris. Produkten ingår i Marlborough-sortimentet och har en subtil doft av skog, med inslag av ceder och sandelträ. Doften är en framtagen för att vara ett lättare och fräschare alternativ till den mer etabledare Sandalwood-aftershaven från D.R. Harris, och p..
359:-
Exkl moms:287:-
Varumärke: D.R. Harris
Denna vita, mjölkiga aftershave är perfekt för att lugna huden och för att minska risken för rakbränna. Tack vare en naturlig och mild antiseptisk effekt så är den även väl anpassad för dig med känslig hud. Aftershaven har även återfuktande egenskaper. ..
359:-
Exkl moms:287:-
Varumärke: D.R. Harris
Aftershave Milk Arlington är en aftershave från D.R. Harris som lugnar och återfuktar huden. Den verkar även antiseptiskt, men innehåller ingen alkohol och är därför perfekt för torr och fnasig hud. Produkten ingår i D.R. Harris Arlington-sortiment och har en lätt doft av citrus och ormbunke som är ..
359:-
Exkl moms:287:-
Varumärke: D.R. Harris
Aftershave Milk Sandalwood är en aftershave från D.R. Harris som lugnar och återfuktar huden efter rakning. Den absorberas lätt av huden och lämpar sig även väl som en generell återfuktare av huden, speciellt under årets kyliga månader. Produkten ingår i D.R. Harris Sandalwood-sortiment oc..
359:-
Exkl moms:287:-
Varumärke: D.R. Harris
D.R. Harris Aftershave Milk Windsor är en lätt, återfuktande lotion perfekt för att lugna huden och motverka rakbränna och utslag. Harris. Produkten ingår i Windsor-sortimentet och har en komplex doft av citrus och grapefrukt, som mognar i toner av svartpeppar och vetiver. Doften är en perfekt ..
359:-
Exkl moms:287:-
Varumärke: D.R. Harris
En lyxig aftershave från brittiska D.R. Harris. Produkten ingår i D.R. Harris Sandalwood-sortiment och har en doft av sandelträ samt exotiska och kryddiga toner av bl.a. eukalyptus, kamfer och vetiver. Sandalwood-doften är både maskulin och dramatisk, men samtidigt tidslös, och lämpar sig ..
359:-
Exkl moms:287:-
Varumärke: D.R. Harris
En lyxig aftershave från brittiska D.R. Harris. Produkten ingår i Windsor-sortimentet och har en komplex doft av citrus och grapefrukt, som mognar i toner av svartpeppar och vetiver. Doften är en perfekt blandning av tradition, lyx och fräsch, modern livfullhet. ..
359:-
Exkl moms:287:-
Varumärke: D.R. Harris
Bay Rum Aftershave är en spritbaserad aftershave lotion (splash) som är gjord av aromatiska oljor och har den äkta doften av "Bay Oil", en doft som brukar kallas för just "American Bay Rum". ..
359:-
Exkl moms:287:-
Varumärke: Gahns
Ett klassiskt rakbalsam från Gahns! Produkten innehåller glycerin som återfuktar huden samt alkohol som lugnar och drar ihop småsår orsakade av rakning. Med doft av citrus och musk. Observera att balmen är mer av en lotion(splash) än trögflytande som man annars tänker sig en balm. Innehåll:Aqua..
55:-
Exkl moms:44:-
Varumärke: Gahns
Ett klassiskt rakbalsam från Gahns! Produkten innehåller glycerin som återfuktar huden samt alkohol som lugnar och drar ihop småsår orsakade av rakning. Med doft av citrus och cederträ. Observera att balmen är mer av en lotion(splash) än trögflytande som man annars tänker sig en balm. Innehåll:..
55:-
Exkl moms:44:-
Varumärke: Mühle
En mild och vårdande after shave balm från tyska Mühle, med en uppfriskande doft av ekmossa och mint. Framställd från aloe-vera-växter från kustregionerna i Spanien så både regenererar och återfuktar balmen huden. Den verkar även genom att lindra irritation och har en lugnande effekt. ..
249:-
Exkl moms:199:-
Varumärke: Mühle
Denna after shave från tyska Mühle återfuktar, frächar upp och lugnar huden genom att ge den näring och vård. Sandelträ med fina dofternoter av koriander och stjärnanis ger produkten en fin och subtil ton som både känns varm, maskulin och exklusiv. After shaven lindrar irritatione och förhindrar tor..
249:-
Exkl moms:199:-
Varumärke: Mühle
En after shave balm med havtorn och dofter av lime och apelsin. Innehållandes mineraler och spårämnen som ger näring berikar huden och sinnena. Det havtornextrakt som är utvunnet av frukter från den tyska östersjöregionen är rika på både C-vitamin och antiooxidanter. ..
249:-
Exkl moms:199:-
Varumärke: Mühle
En mild och vårdande after shave lotion från tyska Mühle, med en uppfriskande doft av ekmossa och mint. Trollhassel ger en antibakteriell effekt och drar även ihop porerna. Sockerbeteextrakt och vass lindrar klåda och ger hudcellerna större motstånd mot UV-strålar. Aloe vera lindrar irritation ..
289:-
Exkl moms:231:-
Varumärke: Mühle
Denna after shave lotion (splash) från tyska Mühle verkar lugnande på huden genom att ge den näring och vård. Trollhassel ger en antibakteriell effekt och drar även ihop porerna. Sockerbeteextrakt och vass lindrar klåda och ger hudcellerna större motstånd mot UV-strålar.Sandelträ med fina dofternote..
289:-
Exkl moms:231:-
Varumärke: Mühle
En after shave lotion med havtorn och dofter av lime och apelsin. Innehållandes mineraler och spårämnen som ger näring berikar huden och sinnena. Det havtornextrakt som är utvunnet av frukter från den tyska östersjöregionen är rika på både C-vitamin och antiooxidanter. Trollhassel ger en antibakteri..
289:-
Exkl moms:231:-
Varumärke: Mühle
En aftershave från Mühle Organic. Innehåller arganolja som är särskilt rikt på vitamin E och essentiella fettsyror, ingredienser som ger näring åt och skyddar huden. Aloe vera verkar effektivt mot torrhet och ger huden elasticitet. Balmen innehåller även calendulaextrakt som har en bakteri..
259:-
Exkl moms:207:-
Varumärke: Mühle
En elegant presentförpackning från Tyska Mühle. Perfekt för den som vill testa på Mühles fantastiska sortiment av rakkräm och after shave. Produkterna ingår i Mühles klassiska sortiment av högkvalitativa produkter, och är här med doften Aloe Vera: ekmossa och mynta.Innehåller: Mühle Shaving Cre..
369:-
Exkl moms:295:-
Varumärke: Mühle
En elegant presentförpackning från Tyska Mühle. Perfekt för den som vill testa på Mühles fantastiska sortiment av rakkräm och after shave. Produkterna ingår i Mühles klassiska sortiment av högkvalitativa produkter, och är här med doften Sandalwood: koriander och stjärnanis.Innehåller: Mühle Sha..
369:-
Exkl moms:295:-
Varumärke: Mühle
En elegant presentförpackning från Tyska Mühle. Perfekt för den som vill testa på Mühles fantastiska sortiment av rakkräm och after shave. Produkterna ingår i Mühles klassiska sortiment av högkvalitativa produkter, och är här med doften Sea Buckthorn: havtorn, lime och apelsinInnehåller: Mühle ..
369:-
Exkl moms:295:-
Varumärke: Old Spice
Sortimentet från Old Spice består av klassiska dofter. Denna After Shave Lotion "Champion" har en doft av mysk (basnot), vanilj (mellannot) och neroli (toppnot).  After Shave Lotion (splash) används efter rakning för att lugna huden och motverka utslag. Denna produkt innehåller alkohol, varför ..
159:-
Exkl moms:127:-
Old Spice Original After Shave Lotion 150ml
Nyhet
Varumärke: Old Spice
Sortimentet från Old Spice består av klassiska dofter. Denna After Shave Lotion är deras originaldoft som blivit omåttligt populär, generation efter generation.  After Shave Lotion (splash) används efter rakning för att lugna huden och motverka utslag. Denna produkt innehåller alkohol, varför d..
159:-
Exkl moms:127:-
Old Spice Swagger After Shave Lotion 100ml Old Spice Swagger After Shave Lotion 100ml
Slut i lager
Varumärke: Old Spice
Sortimentet från Old Spice består av klassiska dofter. Denna After Shave Lotion "Swagger" har en doft av sandelträ (basnot), jasmin (mellannot) och lime (toppnot).  After Shave Lotion (splash) används efter rakning för att lugna huden och motverka utslag. Denna produkt innehåller alkohol, varfö..
159:-
Exkl moms:127:-
Varumärke: Old Spice
Sortimentet från Old Spice består av klassiska dofter. Denna After Shave Lotion "Champion" har en uppfriskande och akvatisk doft av cederträ (basnot), bomull (mellannot) och grapefrukt (toppnot).  After Shave Lotion (splash) används efter rakning för att lugna huden och motverka utslag. Denna p..
159:-
Exkl moms:127:-
Varumärke: Old Spice
Sortimentet från Old Spice består av klassiska dofter. Denna After Shave Lotion "Wolfthorn" har en maskulin sportig doft av kryddig peppar (basnot), geranium (mellannot) och söt apelsin (toppnot).  After Shave Lotion (splash) används efter rakning för att lugna huden och motverka utslag. Denna ..
159:-
Exkl moms:127:-
Varumärke: Osma Laboratoires
Denna aftershave från Osma Tradition innehåller mer än 99% naturliga ingredienser och dess Téflose®-extract har en anti-inflammatorisk effekt som minskar risken för rakbränna. Balsamen innehåller även olivolja som förhindrar uttorkning och har en skyddande effekt för huden...
129:-
Exkl moms:103:-
Varumärke: Osma Laboratoires
En lyxig after shave (lotion) från Osma Tradition som likt övriga produkter i deras sortiment innehåller naturliga ingredienser. Välj mellan denna och deras after shave balm, beroende på vad du föredrar. ..
129:-
Exkl moms:103:-
Varumärke: Osma Laboratoires
Denna presentförpackning innehåller fyra stycken av Osma Laboratoires lyxiga rakprodukter. 1 x Face Wash 15ml1 x Pre Shave Oil 15ml 1 x Aftershave Balm 15ml 1 x Beard Oil 15ml..
289:-
Exkl moms:231:-
Varumärke: Proraso
Proraso Liquid Cream After Shave Balm Aloe Vera & Vitamin E är en nyhet från italienska Proraso och innehåller både aloe vera och vitamin E som verkar lugnande och återfuktande på huden. Denna balm är helt fri från alkohol och reducerar både utslag och hudrodnader. ..
129:-
Exkl moms:103:-
Varumärke: Proraso
Denna Liquid Cream After Shave Balm från italienska Proraso innehåller både grönt och havreextrakt och verkar genom att minska irritation. utslag och hudrodnader. Produkten är särskilt framtagen för dig med känslig hud. som verkar uppfriskande på huden...
129:-
Exkl moms:103:-
Varumärke: Proraso
Denna Liquid Cream After Shave Balm från italienska Proraso är en nyhet på marknaden och innehåller både eucalyptus och mentol som verkar uppfriskande på huden. After shaven reducerar utslag och hudrodnader. För dig som föredrar en lotion (splash) så säljer vi även Proraso After Shave Loti..
129:-
Exkl moms:103:-
Varumärke: Proraso
Proraso After Shave Balm Sandalwood & Shea Butter är en after shave från italienska Proraso som verkar uppfriskande för huden efter rakning och reducerar utslag och hudrodnader.  Den innehåller trollhassel som minskar irritation och motverkar rakbränna.  Produkten har återfuktande egen..
129:-
Exkl moms:103:-
Varumärke: Proraso
Proraso After Shave Balm Azur & Lime är en alkoholfri after shave framtagen för att verkade mjukgörande och undvika torrhet och irritation efter rakning. Balmen ger omedelbart komfort och ger en uppfriskande känsla. Produkten ingår i Prorasos sortiment "Azur & Lime" och har en behaglig ..
169:-
Exkl moms:135:-
Varumärke: Proraso
Proraso After Shave Balm Cypress & Vetyver är en alkoholfri after shave framtagen för att verkade mjukgörande och undvika torrhet och irritation efter rakning. Balmen ger omedelbart komfort och ger en uppfriskande känsla. Produkten ingår i Prorasos sortiment "Cypress & Vetyver) och ger ..
169:-
Exkl moms:135:-
Varumärke: Proraso
Proraso After Shave Balm Wood & Spice är en alkoholfri after shave framtagen för att verkade mjukgörande och undvika torrhet och irritation efter rakning. Balmen ger omedelbart komfort och ger en uppfriskande känsla. Produkten ingår i Prorasos sortiment "Wood & Spice" och har en uppfräs..
169:-
Exkl moms:135:-
Varumärke: Proraso
En after shave lotion från italienska Proraso som verkar uppfriskande för huden efter rakning, reducerar utslag och hudrodnader. En after shave lotion (kallas även "splash") är en vätska som man klappar in i ansiktet och innehåller. För dig som föredrar en balsam som har bättre återfuktande ege..
129:-
Exkl moms:103:-
Varumärke: Proraso
Proraso After Shave Lotion Sandalwood & Shea Butter är en after shave "lotion" från italienska Proraso som verkar uppfriskande för huden efter rakning och reducerar utslag och hudrodnader. Den innehåller trollhassel som minskar irritation och motverkar rakbränna. En after shave lotion (kallas äv..
129:-
Exkl moms:103:-
Varumärke: Proraso
Proraso Metal Powder Box är en stilren metallburk framtagen för att du enkelt ska kunna applicera och förvara Prorasos egna Post Shave Powder, ett talkpuder som appliceras efter rakning. Burken är 15cm hög och har en diameter på 9cm. Den rymmer 1-2 påsar Proraso Post Shave Powder. Observera att..
119:-
Exkl moms:95:-
Varumärke: Proraso
Proraso Post Shave Powder är ett rakpuder som är framtaget för att användas efter rakning för att absorbera överflödig fukt och minska risken för irritation samtidigt som det gör huden len. Pudret har en doft av bergamott, rosmarin och mint. För enklare applicering och förvaring kan du köpa til..
55:-
Exkl moms:44:-
Varumärke: Proraso
Proraso som märke förknippas av många med en lång historia, och produkter av hög kvalitet. Proraso har nu valt att ge ut samlarlådor som bygger på reklambilder från deras egna arkiv. Lådorna finns i tre varianter och innehåller deras välkända rakkräm, after shaves och pre shaves. Vintage Selection G..
249:-
Exkl moms:199:-
Varumärke: Proraso
Proraso som märke förknippas av många med en lång historia, och produkter av hög kvalitet. Proraso har nu valt att ge ut samlarlådor som bygger på reklambilder från deras egna arkiv. Lådorna finns i tre varianter och innehåller deras välkända rakkräm, after shaves och pre shaves. Vintage Selection G..
249:-
Exkl moms:199:-
Varumärke: Proraso
Proraso som märke förknippas av många med en lång historia, och produkter av hög kvalitet. Proraso har nu valt att ge ut samlarlådor som bygger på reklambilder från deras egna arkiv. Lådorna finns i tre varianter och innehåller deras välkända rakkräm, after shaves och pre shaves. Vintage Selection T..
249:-
Exkl moms:199:-
Varumärke: Prospector Co.
Denna aftershaves med dofter av grapefrukt och koriander kommer från amerikanska Prosector Co., och har fått sitt namn från USA:s citruspionjär, Kimball Chase Atwood. Atwood gick från en blygsam barndom och jobb som kontorist i hans fars lanthandel till att driva den största grapefruk..
199:-
Exkl moms:159:-
Prospector Co. Peary & Henson Aftershave Splash 118ml
Rekommenderas Slut i lager
Varumärke: Prospector Co.
Denna aftershave har sina rötter i de gamla martina resorna. Dess arktiskt blåa färg och den kylande doften av lagerblad och koriander för tankarna till resan av Robert E. Peart och Matthew Henson var de första upptäcktsresande att nå Nordpolen. Peary och Henson var de mest bestämda och orubbliga up..
199:-
Exkl moms:159:-
Varumärke: Recipe for men
After Shave Balm från svenska Logical Skincare Recipe for men. En rakbalsam som lugnar huden och lindrar rödhet och irritation från daglig rakning, samtidigt som det verkar återfuktande och svalkar skönt. Den lätta, oljefria konsistensen gör att produkten absorberas snabbt och inte känns kladdig på ..
259:-
Exkl moms:207:-
Visar 1 till 48 av 54 (2 Sidor)